Gulsen96 Kizlar nolur bana yardim edin.bebegimde konka sismesi var.nefes alamiyor.burun kanatlari hep acik.boyle bir seyle karsilasan oldumu?
Sirius-10 Gulsen96 merhaba benim bebeğimde de var malesef alerjik bi bebek sebebinin bu olduğunu söyledi doktor ve sadece sprey önerdi sizin nasıl oldu
asude456 Gulsen96 canım nasıl anlaşıldı sizin belirti neydi bizdede var sanırsam kamera ilemi baktı doktor
Gulsen96 Cocuk doktoruna sordum bisey yapamayiz dedi Kulak burun bogaz doktoruna gidicem Cocuk doktorunu aradim bisey yapamayiz dedi
Cigdemino Gulsen96 Birsey yapılmayacaksa ne olacakmış peki? Hiç bilgim yok bu arada canım inşallah tecrübeli birileri yazar
Gulsen96 Cigdemino bilmiyorum canim ya bende caresiz kaldim.acaba tuzlu suyu fazlami doktum burnuna ondanmi sisdi?ya alerjisimi var ne bileyim aklima her sey geliyor.1 aylik falanken burnu tikanirdi deniz suyu dokuyodum
Cigdemino Gulsen96 serum fizyolojik öneriyor doktorlar. Onun zararı olacağını düşünmüyorum kuzum. İnşallah geçip gider kendiliğinden