Ocakhaziran Bilinmeyenn34 evet canım evet tam dalamıyor uykuya bu aralar az daha iyi ama aşı da hepatit diye biliyorum
Bilinmeyenn34 Ocakhaziran 😂 kafam öyle gidikki 1.ay aşısını bile unutmusum neyse ctesi kontrol var bakalım kalça çıkığı için röntgen çekecekler her bebeğe yapılıyormuş dediler🙄
Rabiays Bilinmeyenn34 40ına kadar ne zaman isterse ver canım emzirdikten sonra hemen yatırma 15 dk falan solunda omzunda tut 2aydan sonrada 2saatte bir emzir
Bilinmeyenn34 Rabiays şimdi şimdi yeni bir formül buldum.dedigin gibi emzirdikten sonra hafif hafif sırtına vuruyorum gazi çıksın diye o arada da ayakta sallamıyorum.mayisiveriyor kuzum🤗
Deletedmom324 Kahvegerek Ahhahahahha Nickimi memesever diye degıstıreyım bari 😂 Ya bana hiç anlatan olmamıstı yol gösteren de. Cok hatalar yaptım. Baskası yapmasın diye ugrasım ama 100000 kez yazdım gına geldi 🥶🥶
Simays Bilinmeyenn34 sutun kokusu onun anne karnindaki sivinin kokusuyla benzermis 9 ay kaldigi yerden cikti ve kendini yapayalniz hissediyor tek tanidik koku sizin memeniz saat araligi yenidogana bence de konulmaz ne zaman isterse verin ilk 3 ay bebekler annesini de bir uzuvu olarak gorur 3 ay sinrasinda ayri bir varlik oldugunu farkedermis
Gzmgzm Bilinmeyenn34 emzik vermelisin 40 dk emdikten sonra en az 2 3 saat emmesine gerek yok. Emme refleksinden kaynakli oyle yapiuor