Bilinmeyenn34 Herkese merhaba oğlum 27 günlük.surekli emmek istiyor.40 dakika ense 20dksonra yine aranıyor.yine veriyorum mecburen ama bazen de kusuyor. Ben bi yerde yanlış mi yapıyorum? 27 günlük bebegin sürekli emmek istemesi normal di mi?
Ayserva Bilinmeyenn34 normal benim kızım da sürekli emmek istiyordu ilk doğduğunda orda rahatlıyor seni hissediyor kokunu alıyor emzir bolca
Deletedmom324 Bilinmeyenn34 ya ne demek normal mi ☺️ Memeniz onun tek gercegi. Gazi olsa meme aciksa meme kokunu istese meme korksa meme agrisi olsa meme. Ilk 3 ay koalasiniz. Sonra azaliyor. Azicik sabredeceksiniz.
DevranAlp Bilinmeyenn34 normal cnm istedikçe ver emsin daha ne istiyorsun bildiği tek şey emmek ve meme esirgeme ondan ikisini de zaten ilerleyen aylarda emmek İstemicek atak haftaları oluyormus tadını çıkart bence
Nazlina Bilinmeyenn34 bu boyle 3 aya kadar surebilir sonra emme suresi uzayacaktir canim o zaman rahatlarsin ben memede geziyordum nerdeyse 🤗
Bilinmeyenn34 Deletedmom324 kusması beni endişelendiriyor aslında 😞 yoksa emmesi çok büyük huzur🙏 allah isteyen herkese nasip etsin
Deletedmom201 Merhaba, evet doğru yapıyorsunuz. Benim kızımda öyleydi sürekli emmek istiyordu 2 saatte bir emmesinin imkanı yoktu. Doktor da emmek istiyorsa emdir dedi. Ve birkaç şey daha söyledi , muhakkak emdirmedem altı temiz değilse bezini değiştir , biraz dik bir pozisyonda emzir ve emzirdikten sonra 20 dakika omzuna alıp gezdirerek gazını çıkar dedi. Böyle yaptığım zamanlarda kusması azaldı.
Bilinmeyenn34 Deletedmom201 ah ah bi kere denedim altını değişeyim temiz temiz emsin diye dünyayı dar etti bize 😂 o bizim oglumuza uymadi. Yarin cocugumu ilk kez tek bakacagim aksam 5ten sonra çok ağlıyor. Inşallah rahat geçiririm yarını.bu akşam çok huysuzdu gazi vardı sanirim
Cagla01 Bilinmeyenn34 benim kızım da çok emiyor ve çok kusuyor doktor fazlasını kusuyor normal her istediğin de emzir dedi
Deletedmom201 Bilinmeyenn34 kusması çok normal mide kapakçıkları gevşek çünkü. Kızım öyle kusuyordu ki burnundan geliyordu. Zamanla ,büyüdükçe hepsi geçti
Gzmgzm Bilinmeyenn34 emzik vermelisin 40 dk emdikten sonra en az 2 3 saat emmesine gerek yok. Emme refleksinden kaynakli oyle yapiuor
Bilinmeyenn34 DevranAlp bilmeden zararlı bisey yapmayayım dedim. Yoksa heryerde emziğin yazıyor zaten insan kıyamıyor ama kusmaya gelince iş üzülüyorum.bilmeden zarar vermim dedim
Tgczyp Benim kızımda uzun uzun emerdi hatta 4 saat memede kaldığını biliyorum3 aydan sonra memede kalma süresi azalıyor şu anda 9 aylık olacak kusma problemimiz yeni bitti sayılır ama çok kusardı aynı anda 3 zıbın değiştirdiğimi bilirim bu bir süreç zamanla düzeliyor
mlkyusra25 Bilinmeyenn34 geçecek hepsi geçecek daha dişi çıkacak daha uyumayacak sonra meme almamaya başlayacak ek gıdadır odur bduur bol bol emzir hiç birsey olmaz Allah’ın inizyle
Ocakhaziran Bilinmeyenn34 aynı aynı acemilik cidden bende aç mı tok mu anlamıyorum ağlıyor uykuya her zaman dalamıyor bilemiyorum bende haberleşelim yine burdan unutma adımı :) aşımız var salı senşnde az kaldı
Acemi_ogretmen_annee Dünyanın en en güzel şeyi emzirmek Rabbim herkese nasip etsin emziremeyen annede en iyi annedir 💖 bebeğin sığındığı liman orası bol bol emzirin emmesede ağzında tutsada yutkunmasada çekmeyin güvenli bağ için bu şart.. ben o kadar özlüyorum ki ilk 3 ayı keşke uzun uzun emse 1 saat hiç çekmeden izlerdim şimdi 8 aylık durmuyor iki fırt çekip oyun yapıyor oynuyor ıssırıyor 🙈☺️ Birazdha büyüyünce çevre daha cazip hale geliyor keyfini çıkarın boşverin 😌
Bilinmeyenn34 Acemi_ogretmen_annee bencede dünyanın ennnn güzel duygusu🙏hamileyken minik ayakları ile tekme atardı bundan büyük mutluluk yok derdim ama emzirmek çok başkaymis.rabbim herkese nasip etsin1🙏🤱💙
Ocakhaziran Bilinmeyenn34 evet canım evet tam dalamıyor uykuya bu aralar az daha iyi ama aşı da hepatit diye biliyorum