HonKiPonKiDoNiNo Ceylanayazugurola Aglamali bir gece gecirdik bakalim, sabahtan beri 2 saat kaynattim emzikleri yumusar diye ama yook tukurup atiyo yine 🙈
Ceylanayazugurola HonKiPonKiDoNiNo bende 3 saat kaynattim benimki 1 saniye emiyo bakiyo atiyo bacim bunlar bizden akilli vallahi
Demirac19 HonKiPonKiDoNiNo anladım, ama gerçekten zor bir durum olsa da bir hafta dayanıp vermemelisiniz günden güne daha kolay olucak zaten doktorda bırakmanızı önermiş
HonKiPonKiDoNiNo Ceylanayazugurola Sorma sorma oylee.. Ama dun gece ilk kez uykuda aldi yeni emzigii 🥰 bu aksam yatirirken yine denedim aldi 🙈 eskiden umidini kesti artik hahah
Demirac19 HonKiPonKiDoNiNo tabi çok zor bende memeden kesince çok zorlandım ama oluyor istikrarlı olunca, sizde başarırsınız ☺
HonKiPonKiDoNiNo Mom030 Dun gece uykudan uyandi bi ara ve agzina yeni emzigi koydu, bu aksamda yeni emzikle uyuttum sorunsuz 🥰 .. Gunduz zaten vermiyorum :)
HonKiPonKiDoNiNo Mom030 Ya aslinda 1 saat bile almiyor gunde.. Aksam uykuya geciste 15 dakika emiyor atiyor, aradada uyanirsa 2 dk uyku arasinda takar agzina atar.. Biraktircam yavas yavas istee bilmiyorum suan 🙈
HonKiPonKiDoNiNo Demirac19 Bence gun icinde almamasi bile buyuk basari, doktor demeden once daha cok konussun tembellik etmesin diye gunduz vermemeye baslamistim yoksa hep agzindaydi 🤣 🙈 geceyide cok sorun etmiyorum suan ,bakalimm.
Mom030 HonKiPonKiDoNiNo Allah yardımcın olsun mümkün olduğunu bil yeter bunca insan yapıyorsa sen de yaparsın 🤞☺️🌸
HonKiPonKiDoNiNo Melis2323 Ben bisey yapmadim , kendiliginden dun gece yeni emzigi agzina koydu uykusunda 🙈 bu aksamda tekrar yeniyle uyudu 🙂 umarim yarin yine fikir degistirmez 🤣🤣