Yasemnyusra Birkizannesi0731 aynen canım canımızın içleri 🥰 daha doğumda ebe bile aynı babası dedi dışarda görmüş elleri ayakları bile bana benzemiyor diyorum bi yeri benzeseydi bari 😊🤣
YasemiNYagmur1 MeryemEslem elleri mi hahahaahaa illa benzetecek bişey bulmaları yok mu beni öldürüyor. Çok güldüm 🤣🤣
Minikcivcivim Melis2323 babasının kopyası 😒 neyseki rengini benden almış bununla teselli oluyorum ben de.
baybmom İkimize de benzemiyor annemi doğurmuşum 😂😂bende babama benziyorum o yüzden bana benzemiyor ahaha her gören annen bu diyor
otose_san Melis2323 küçük kızım büyüğüne benziyor 😂 ama ikisi kime benziyor onu bilemiyorum. babaannesi amcasına benzetiyor, annem ve arkadaşlarım da bana 😁
Bulutbey Melis2323 bizim oğlan hem bana hem babasına benziyor çünkü biz eşimle baya benziyoruz 😍 yeni tanıştığımız bir çift “eş olduğunuzu söylemeselerdi abi kardeş zannederdik sizi” demişlerdi.
NicoRobin MeryemEslem nefes alışverişine kadar babasına dişleri halasına kafa yapısı dedesine ses tonu babaannesine. Bilin bakalım bunları kim diyor tabi ki babaannesi 🤷🏻♀️ eşim mitoz bölünerek çoğaldı benim hic bi katkım yok 😄
_Ahlas_ Melis2323 tıpa tıp eşimin küçüklüğüymüş herkes öyle söylüyo😒 kabullendim bende artık😑 huyu benzemesin diyip geçiştiriyorum 🤪