YasemiNYagmur1 MeryemEslem elleri mi hahahaahaa illa benzetecek bişey bulmaları yok mu beni öldürüyor. Çok güldüm 🤣🤣
NicoRobin MeryemEslem nefes alışverişine kadar babasına dişleri halasına kafa yapısı dedesine ses tonu babaannesine. Bilin bakalım bunları kim diyor tabi ki babaannesi 🤷🏻♀️ eşim mitoz bölünerek çoğaldı benim hic bi katkım yok 😄
Yasemnyusra Birkizannesi0731 aynı benim kızım eşim ve kaynanam benziyor eşim de annesine benzediği için ikisi aynı 😊 ama seviyorum kaynanamı benzeyebilir
asz Melis2323 3 çocuğum var.üçüde aynı baba.ama kızım büyüdükçe bana döndü.büyük oğlum babasına ikizi kadar benziyor.11 aylık olan oğlum da tıpkı ablasının bebekliği(ablanın bebekliği de aynı baba olduğu için direkt olarak babaya benziyor🤣🤣)
Birkizannesi0731 Yasemnyusra tabi ki canım evlat bizim evladımız nasıl tatlı bal geliyor demi 😃 ben kızımın bakıcısı gibi duruyorum hiç benzemiyoruz 😃
Hibou Aaaaaynı ben bunda herkeste hem fikir 😇 Gerçi ben karşıyım bebeği birine benzetmeye oda bir biret öyle diyenlere kızım kendine benziyor hihihi diyorum
Yasemnyusra Birkizannesi0731 aynen canım canımızın içleri 🥰 daha doğumda ebe bile aynı babası dedi dışarda görmüş elleri ayakları bile bana benzemiyor diyorum bi yeri benzeseydi bari 😊🤣