sebnem Kızlar dolap hesabı olanlar var mı ordan da bakabiliriz birbirimizin ihtiyaçlarına ben çok fazla şey aldım kızıma çoğumuz az kullanıyoruz temiz kullandığımız ürünleri daha uygun fiyata verip çocuklarımızın başka ihtiyaçlarını karşılıyoruz .
Rabiays Kızlar bana avent air soft yada ultra emzik lazım çok uygun fiyata son şans deniycem bebeğime ana çok pahalı vermek istemiyorum okacaktın para
israks Elimde hic kullanmadığım kangurum var kutuyla duruyor hala yıkamadım bile kış döneminde olduğumuz için kullanamadım hic baby plus kanguru 40 tl ..
Dnz Kızlar bendede elektronik beşik var.serina 2 si 1 ana kucagı var.bu fiata kaçmaz!!!!! 2 ay kullanıldı.temiz ve eksigi yok.kargo alıcıya aittir.elektirikli sallanma ve titreşim özelligi vardır.ayrıca çıkıp puset olmakta. ışık barı ve zil seçenekleride mevcuttur.3 yöne çevire bilme özelligide vardır..1100 aldık 500 e satıyorum.
Laayla Elffth ücretsiz vereyim ya kullanmıyorum zaten almıyo adres neresi kargoyu öder misin yalnızca
Esmako Merhaba anne yani reflu yatagi ve omuzdan destekli slingimi satiyorum ilk gunki gibi duruyor ikiside Yatak pembe yildizli 80 tl Slinh mercan rengi 50 tl Instagram esmahasanzeynep esmakaramanozkay