Nurdankaratas Tazeanneee benimde bebeğim erkek kullanmadık ama kullanırsak diye kaynatmıştım istersen 10 tlye vereyim
Cutebaby Tazeanneee soothie emziğin hem kız olani ni aldım bebeğim kız diye ablamda erkek olanları verdi bana bebeği tutmadı diye bana da alma dedi aldım elim de 4 adet soothie emzik var kullanışsız almayın tutmuyor bebekler öyle duruyor evde
Nagehanaliasaf Melisanaz philips avent Manuel süt sağma pompası mevcut ilgilenirassniz ben 150₺ ye aldım fiyat konusunda yardımcı olabilirim
tutu11 Baby&plus elektrikli pompa satıyorum bende. Tertemiz. Çok az kullanıldı zaten. Kullanılmamış yedek filtre ve hortumu da duruyor. 100tl
Defnesuram Drelf avent göğüs kalkanından satıyorum bende 120 aldım 4 lü 3-4 kez kullandım sütüm kesildi zaten kullanamadım kaldırdım 60 veririm
Arzu34 Benim elimde Philips avent ultra soft erkek 2li 1i sadece 1 kere verildi direk reddetti bir daha kullanılmadı 0 6 ay var yine Philips avent soothe 0 6 ay erkek var onuda kabul etmedi ikisini de isteyene verebilirim .
Arzu34 Sling kullanmayı seven varsa şeker pempesi sling kız bebekler için elimde var benim minnosum erkek ama yazın kendim kullanırım diye aldım ama benimki içinde rahat etmedi isteye satabilirim
Deletedmom_15 Mmeliss bilmiyorum 🤷♀️ size uygun olan bir fiyat olursa söyleyin 😊 bir kere bile süt sağmadım ama.. biberonuna bebişin ağzı bile değmedi. İlk aldığımda henüz hamile iken yıkayıp hazır ettim sadece
Deletedmom_15 Mmeliss bir kere kullandım derken denedim bana zahmetli geldi elektrikli aldım. Yani zamandan tasarruf İçin
sevmeh Melisnefesss merhaba satıldı mı kalkan ? Hiç kullanmadınız değil mi ? Bir de kaça veriyorsunuz
Melisnefesss Drelf 70 tl ye almıştım canım eğer almak istersen uygun fiyata verebilirim kuzenim kullandı çok memnun göğüs yarasınıda engelliyor benim yara sorunum olmadığı için gerek duymadım
Linamm Laayla bndede phılıps avrnt smoothie emzik var hiç açılmamış sıfır kutusunda 3-6 ve 0-3 aylık isteyene uyguna verebilirm