Alazokan Laayla bende araba var sadece bir kere avm kullandık eşimin kuzeni hediye aldı bizim de arabamız çok küçük Bebek arabası bagajı kaplıyor o yüzden satıyorum fişi faturası garantisi herşeyi duruyor.
Alazokan Laayla sunny baby siyah canım https://www.minicity.com.tr/sunny-baby-735-star-bebek-arabasi-bordo-9243?gclid=CjwKCAiA45njBRBwEiwASnZT503-mbkZgIlwrR4uCUDioOH50a41qR_tBKl_utz6oR_7d-1FZQjbXhoC1LgQAvD_BwE Linkten da bakabilirsin bu arabanın siyahi
Arzu34 Masalgulden evet eklemissiniz telefon esimdeydi biri seni ekledi yanlışlıkla reddettim dedi ben sizi bulamıyorum rica etsem bir daha eklermisiniz kusura bakma lütfen 🤣🤣
Ecem MayneymisAltintop tutumlu anne komisyon alıyor ben oradan ürün satmaya kalktım da 250 tl ürünümden elime kalan para 180 tl oldu tutumlu anneyi tavsiye etmiyorum letgo dolap falan daha kullanışlı
MayneymisAltintop Ecem yaa bilmiyordum 😲 ne kadar çokmuş. Bende bakıyordum hesap açayım diye vazgeçtim sağolasın
Yusufum Laayla baby plus marka kanguru iki kez kullandım lacivert renkli bebeğim sevmedi 40 tl Kutusuyla duruyor
Bsebse Baby plus ciftli sut sagma pompaai satiyorum. Toplamda 5 6 kere kullamildi daha alali 3ay oldu garantisi devam etmekte. 250ye aldim 150ye satarim.