Yagizege Elimde kendiliğinden sallanan anakucağı var.6 farklı hızda sallanıyor,dönenceli,müzikli ve doğa sesli. Markası ingenuity.biz çok memnun kaldık.
Luccy Anne adayları için Ina may in doğuma hazırlık rehberi kitabı var. Ayrıca paketi hiç açılmamış depend l beden uygun fiyata verebilirim
Cinyurmirayveannesi33 Kızlar dönence,hastane çıkışı ve birçok kız bebek kiyafetleri var yani çok yeniler saklamamda anlamsız çocuk düşünmüyorum kızım 6 aylık. Banyo seti var 70 e almıştım 40 a veriyorum. Pembe renkli. Ayrıca çok sayıda emzik aldım aventin meme ucu diye bilinen var elimde kızım emmedi çok markadan aldım ve iki olanlardan da verebilirim. Avent marka pembe renkli 20 ye verebilirim . Dediğim gbi saklamak için sebebim yok satıs yapılıyor madem bende yazim dedim
Zynpazra Kızlar merhaba 4 ay once Yogurt makınemi bimden aldık kızım suan 6aylık fakat yogurt yemıyor o yuzden makıneyi satıyorum Pusetım normal standartlarda oto koltuk aldık oo boşa cıktı. Arçelik dondurulmuş meyve pure makınesı hadiye gelmişti ama kullanmıyoruz (arçelik k1622 internetten araştırabilirsiniz) Yogurt makınesi 2kere kullandım Arçelik meyve puresı makınesini hiç kullanmadım 🙄 İLGİLENEN YAZABİLİRMİ TESEKKURLER 🥰
HaticeAda Egedeniz Philips avent soothie var 0/6 aylık . Birde ultra air var ikisinden de almıştık kullanmadı hiç közün TEK’leri duruyor