Asligibi Deletedmom711 kırmızı renk. Solomombaby sitesinden bakın isterseniz üzerinde patili olan kanguru bizimki. 190 küsura almıştım. Makul bir fiyata verebilirim. Yenidoğan aparatını yıkadım ama bir türlü kullanamadık.
glam Hiç açılmamış kutusunda, sıfır 10lu Ebebek Hastane çıkış seti satıyorum. Ebebek’te 160₺. 100₺ almak isteyen varsa. https://www.e-bebek.com/for-my-baby-fish-10lu-hastne-cikisi-p-18kfmbeset060-0019/
MuhammedAmine glam satıldımı acaba ? Nerde oturuyorsunuz . İnstagram kullanmıyorum buraya hızlıresim.com dan fotoğraf atabilirmisiniz ? Mail adresim den iletişime geçebiliriz
Cinyurmirayveannesi33 Bende de 70 liraya aldığım dönence var ama hiç bakmadı bile kutusun da duruyor🙄🤔
Gnslll Beyza5151 ınternette okuduklrıma gore baglaması zor sarkıyor kuması yazılmıs ama oyle mı sızcede ona gore alayım
Kermbus Beyza5151 kac aydan beri kullaniyorsunuz peki? Benim oglum 1aylik fiyati uygun oldugu icin almak istiyorum, tavsiye eder misiniz?
Simya Nilufer kanguru ariyorsn galiba canm bendede kraft marka siyah var e bebekten aldim 3 ay once 2 kere kullandm oda evde posetiyle duruyor 50 tl birakirm istersen
Simya Kizlar bende e bebektenaldim kraft marka siyah kanguru var 3 ay once aldm 2.3 kere evde takmisimdir sifirdan farksiz kullanmadigim icin 50 tl satiyorum kargo aliciya aittir
Angeldays Kızlar kızım 4 aylık oldu dogdugu andan bu zamana kadar olan kıyafetleri en uygun fiyata satıyorum 10tlden başlayan fiyatlarla istediğiniz hastane cıkışı vs verebilirim kargo alıcıya ait göğüspedi lansinoh göğüs ucu kremi uygun fiyata berebikirim ihtiyacı olup ürün görmek isteyen olursa instagram direkten konusabiliriz
Angeldays Angeldays patik veya aklınıza ne gelirse ihtiyac olarak sorun resim gönderebilirim fiyat teklifinizide kendiniz yapabilirsiniz