Mercimek2 Bizdede avemt soothe emzik ikili var yeşil be mavi biz. Avi olanı kullandk ama oğlum sevmedi diperini hiç kullanmadık yeşil olanı temiz ve streril bir şekilde duruyor
Dygysnmry Avent süt/ mama/ ek gıda saklama kabı satıyorum 10 adet 180 ml 5 tanesini hiç kullanmadım 5 tanesi de çok az kullandım. Pompa uyumlu başlığı da mevcut ☺️
Sydbll Esila2612 yenidoğan aparatlı, taşıma çantası da var hiç dışarda kullanamadım evde denemek için iki kere kullandım 5 dakikada çıkardım. 140 lira
Masalgulden Arzu34 ben sizi eklemedim ki size instagram adresimi tekrar vereyim ya da siz bana verin ekleyeyim benimki gulusch
happymum MinnakAnne İstanbul Ataşehirde oturuyoruz canım 160 liraya vermeyi düşünüyorum piyasa fiyatı en ucuz 210 tl diye biliyorum
Etibrownimm Zuzuuu Batman canım kargoya versen kapıda ödemesini yaparım daha doğrusu ablamların adresini veririm sana oraya göndersen olur mu köydeyim bizim buraya kargo gelmiyor
Zuzuuu Etibrownimm ibrahimarzukiliç instagram adresim varsa ordan görüşelim adres filan atın ben göndereyim 1 numara yalnız mama