Nurdankaratas Tazeanneee benimde bebeğim erkek kullanmadık ama kullanırsak diye kaynatmıştım istersen 10 tlye vereyim
Nurdankaratas Mavi renk kiraz çekirdekli reflü yatağım var isteyen olursa 50 tlye verebilirim 130 a almıştım
Kubis Wee nin soğuk buhar makinası var elimde 190 na almıştım 1 kere kullandim sadece. bir nevi sıfır makine diyebilirim. Kutusu,garantisi ,poşetlerine kadar duruyor. Bı üst modeli hediye geldiği için bunu satmak istiyorum ilgilenen olursa burdayım 💁
Alazokan Laayla sunny baby siyah canım https://www.minicity.com.tr/sunny-baby-735-star-bebek-arabasi-bordo-9243?gclid=CjwKCAiA45njBRBwEiwASnZT503-mbkZgIlwrR4uCUDioOH50a41qR_tBKl_utz6oR_7d-1FZQjbXhoC1LgQAvD_BwE Linkten da bakabilirsin bu arabanın siyahi
glam Yamuna Korse siyah m beden satıyorum ben de. Tertemiz. Çok çok az kullanıldı. Çıplak tene hiç giymedim. Hala kendi orjinal kokusunu koruyor. orjinal kılıfında. Fotoğraf video gönderirim, ilgilenen olursa🤗☺️ Küçük beden almak için satıyorum
glam Drelf Drelf bedene karar vermek için en doğru adres yamuna’nın kendi sitesi. Belinizin en ince yerini ölçüyosunuz, hangi ölçü aralığında ise o bedeni tercih ediyosunuz. Kiloyla pek ilgisi yok☺️