Hanımlar başıma gelmez demeyin evden dışarıya çıkmayı bırakın eve kimseyi davet etmeyen biriyim koronadan dolayı zaten sık sık duş aldırırım kızıma başı kaşınıyordu şüphelendim baktım didik didik 2 gün önce yok tertemiz bu sabah kafasını kaşındı ensesi nemliydi 1 haftadır terliyor saçını topladım ensesi pişik olmuş sabah kaşındı her neyse kalktı elini yüzünü yıkadım kafasını bacağıma yaslamıştım 5 dakika sonra bir baktım sarı giyinmiştim üstümde birşey yürüyor bune be anladım hemen bit eteğimi bir açtım 3 tane daha bir baktım kızıma koca koca sinek gibi geziyor 2 günde eşimi uyandırmamla eczaneye koşmam bir oldu 125 TL ne varsa aldım şimdi kurtuldu şükür eşimde yok ama bana da geçmiş ilaç sürdüm bende evde ne varsa topladım 20 makina çamaşır banyo kapı boyu yıkanacak dolu yıkadım kızımı lavanta yağıyla yağladım rozet taktım ama aklım hala almıyor başına gelen var mı eczacım ayıp değil seni biliyoruz zaten diyor ama doğru bir parazit neticede araştırdığımda ense terlemesi nemli durması hemen bit yaparmış 😣