FerahKuzum Yoo kısa değil biz de 9 bçuk aylığız 71 cm 😊 persentl tablosuna göre uygun. Evet minyon diğer bebeklere göre ama olması gerekenden az değil 😊
FerahKuzum Gunesimm1 evet onlarn söylemesne fırsat vermiyorm ben dha kçücük diyorum benm kız minnak diyorum😁 bu sfer onlar ay nesi var maşallah baksna çok hareketli diyorlar 😁😂
Gunesimm1 Eylul06 inan o an cevap veremiyorum ya resmen tıkaniyorum nirmaldede pat kat cevap verrim ama herkese ama kızım konusunda sanki biri beni o an donduryor. Sinirden beynime kan gitmiyor sanırım
Gunesimm1 Merveges dediginiz gibi söyleye söyleye taktiryolrlar inan normal olduğunu bilsem de bi yerden sonra bende acaba mi diyorum
Dmt-01 Gunesimm1 14 aylık kızım 49 cm doğdu şuanda 75 cm ki minyon tipliyiz demişsiniz bende minyonum ama babası maşallah 1.84 babaya çeker inşallah doktor şuanda minyon ilerliyo dedi ama ben sıkıntı etmiyorum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
ZumrAsel Gunesimm1 benimki de 9aylik 74 cm. Öyle fark yok kilomuzda 9300 falan hatta az kilo almış öncekine göre ama dert etmedim hiç. Ben hiç umursamam siz de takmayın.