Merve1134 Hifaninannesii benim oğlum Mustafa cihan . Aslında.cihangir istiyordum ama soy adaimiz da uzun olunca cihan koydum ♥️
Mert_efe Hifaninannesii sordunuz mu bi hocaya ağır gelir mi çocuğa yada koymayı isterseniz ben sorarım
Hifaninannesii Mert_efe internetten baktım ben ağır gelebilir diye yazıyordu sorarsanız çok sevinirim 😊
Sevilayy_1 Hifaninannesii mustafa batu ☺️Mehmet batu yiğenim ismi bizim kulağımıza çok hoş geliyo mustafa batu da uyumlu oldu☺️
ali_aysen_karul Hifaninannesii zaten Mustafa koyacakmışsınız sade Mustafa bile ağır. Peygamber efendimizin ismi. Muhammed Mustafa olsa bile birşey değişmez yani. Rabbim ona hakkıyla yaşamayı nasip etsin adıyla yaşasın inşallah. 😊
Annis-ogul Hifaninannesii bnce tek isim gayet güzel ve uzun da zaten cocugu sınavlara girerken cok zorlamayın kodlamayla😀😃😄
dios_gokta Hifaninannesii daha dusunme aşamasında yanı bıde erkek olursa ne koyacam dıye düşündün öylemi 🤦♀️🤭🤭 kız yerım senı allah senın iyiliğini versin🤪🤪🤪
Hifaninannesii dios_gokta hahahah gelde onu kocama sor. Kız yedi bitirdi beni çocuk düşkünü 2 kızı iki oğlu olsun istiyormuş.😂😂 Her gün başıma ekşiyor bende dedim bari şu isim konusuna bir açıklık getireyim. 😂😂😂
Dmt-01 Hifaninannesii mustafa eren arkadaşımın oğlunun ismi bu Karadeniz teröristlerin öldürdüğü eren den dolayı koymuşlardı🥰