Mert_Cemre Hifaninannesii ben olsam Mustafa Ali koyardım canım oğlumun adı Mert Mert Ali koyacaktık ama nasip olmadı 😁Mustafa Kemal de olur tabi tatlım 🌺
Hifaninannesii Mert_Cemre muhammed mustafa koymayı düşündüm acaba dedim isim çok mu ağır gelir peygamberimizin ismi taşıyamazsa diye korktum
Mert_efe Hifaninannesii bende muhammet mustafa dicektim ama resul ismini koyuyorlar aynı ağırlıkta deilmidir
ali_aysen_karul Hifaninannesii zaten Mustafa koyacakmışsınız sade Mustafa bile ağır. Peygamber efendimizin ismi. Muhammed Mustafa olsa bile birşey değişmez yani. Rabbim ona hakkıyla yaşamayı nasip etsin adıyla yaşasın inşallah. 😊
Hifaninannesii MeryemEslem bu ismi de düşündüm kafam çok karışık anket mi açsam ne yapsam😂 mustafa Sencer, muhammed mustafa, mustafa talha, mustafa mert, mustafa ali 😄
Alpmerve Hifaninannesii tabiki Mustafa Kemal diyeceğim ama Olmaz dersen çınar olur önemli olan ayırmadan söylemek ve söylenmesini sağlamak çift isim koyup tek seslenilmesi hiç hoşuma gitmiyor ve çocukta çifte kimlik düşüncesi oluyor
Hifaninannesii Alpmerve eşimin ortağının ismi kemal adam dolandırdı kocamı o ismi koymak istemiyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum kemal ismini duydukça adam geliyor aklıma
Hifaninannesii Mert_efe kafam çok karışık o bakımdan çocuğa ağır gelebiliyormuş diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum kızımın ismi Hatice Hifa esimlen ikinci çocuğu düşünüyoruz erkek olursa ne koyarım diye düşündüm mustafayı eşim istedi hatta muhammed mustafa koyalım dedi ben korktum ağır gelirse diye
Alpmerve Hifaninannesii o zaman o seçeneği tamamen eledin Koyulacak İsmin kulağa hoş geliyor olması önemli ama diğer önemli seyde dediğim gibi ayrım yapmadan söylemek ve söyletmek Benim oğlumun adı Fikret alp sadece alp diyen oldu bi kac kere kreste falan uyardım Anneannem Fikret dedi 🤗🤗 uyardım su anda hiç kimse ayrı ayrı demez dedirtmem Çünkü çocukta bir benlik oluşması için böyle davranmak lazım
Mert_efe Hifaninannesii sordunuz mu bi hocaya ağır gelir mi çocuğa yada koymayı isterseniz ben sorarım
dios_gokta Hifaninannesii daha dusunme aşamasında yanı bıde erkek olursa ne koyacam dıye düşündün öylemi 🤦♀️🤭🤭 kız yerım senı allah senın iyiliğini versin🤪🤪🤪