canana Dicle120121 doğdu doğalı mı pişik? O zaman tavsiyem pamuğu suya batırıp öyle silin. Sonra Hametan kullanın
Dicle120121 canana ilk iki gün ıslak mendil kullandım pişik oldu o günden beri ılık su zeytinyağıyla siliyorum 20 gündür böyle artıyor azalmıyor 😓 hametan reçetesiz verirler mi acaba 🤔
Bktbll Dicle120121 bi dene canım cok iyi hametan kızarıklıgı geçiriyor bide bebanthol öberiyorlar ama hametan daha iyi geliyor bolca sürüceksin kızarıklık kalmıyor inş tez zamanda düzelir canım
Sakura-chan Dicle120121 vallahi kremleri zeytinyağını vs bırak . Zeytinyağını bile ısıtsan yine asit var . Ben çözümü kantaron yağında buldum. Pişiğide geç yanıklara bile iyi geliyor . Sen altını bağlama . Altına örtü ser oraya yapsın çişini vs her yaptığında yıka . En azından iyileşene kadar bezi bağlama . Silme asla normal suyla yıka sadece. Hatta bir arkadaşım normal kalıp beyaz sabunun pişiği kurutup geçirdiğini söyledi bunu da deneyebilirsin
Arininannesi Ben ilk günden beri ılık su ve pamukla temizliyorum günde bir kezde sudocream sürüyorum şükür hiç olmadı bazı bebeklerin cildi narin olabiliyor ve ıslak mendili kaldıramıya biliyor ılık su ve pamuğu deneyin sürekli olarak bence
Dicle120121 Arininannesi sadece ilk iki gün ıslak mendil kullandım sonra hep ılık suyla sildim ama yine de geçmiyor 😓
Hllozz Dicle120121 bezi çıkardıktan sonra min 5 dk açık bırakıyorum altını. Bu bence en etkili yöntem. Kuruyor hemen .
Bebegimm1 Dicle120121 gün içinde poposunu yikayın pişige en iyi gelen odur bezi degistirin bende her kaka cis yaptiginda aliyordum fakat bezden dolayı pisik yasadım birde ıslak mendili bir kova su yapip elinizle sıkıp oyle silin. poposunu yikadiktan snra sudocrem sürün biliyorum denemissinz ama bu sekilde daha etkili olur birde bezini arada açıp havalandirin gecms olsun
Nuran_nur Dicle120121 merhaba hamazing ve trsyod diye iki krem var ikisini brilikte sürüyodum ben doktorum önermişti geçirmişti bziimkini bride bezini değiştirin bezde yapıyo olabilir
Angars Dicle120121 pisik için @Ozgeruya arkadaşım bi krem kullanmıştı. Bide kan ilaci için cok erken degil mi doktor neden yazdi ki acaba
Arifeeee Dicle120121 trosyd zeytinyagi arko Bepanthol mustela sudocrem hepsini denedim Sudo ve trosyd biraz iyi geldi ama tam anlamıyla geçirmedi. Kantaron yağı çok iyi geldi.