Gevrann DeryaDerin 4 Şubat’ta doğduk biz de 🤗 ama ne yazık ki oğlum meme almıyor mama ile besleniyoruz
Sarenuray DeryaDerin bizde varız 8 şubat kaka yedik biraz içerde 5 gün küvezde kaldık şimdi iyiyiz cok şükür:)
Aysununannesi DeryaDerin 11 şubatta benim kızım . Gazlı , uykusuz , bitkin günler geçiyor . Rabbim eksikliğini göstermesin ama Emin’im bir gün düzene girecektir . Rabbim hepimizin evladını bağışlasın . Biraz sabır , şevkat, dua hanımlar 🙏🏻🥰
DeryaDerin sumeyyezumraa ne güzel yaşıtız biz sabah 08:30 sezeryanla doğduk sarılık olduk 15.günümüzde geçti buna sevinirken öksürük hapşırık başladı zaten doğduğundan beri burun tıkanıklığımz var deniz suyu fayda etmiyo çocuk doktoru ciğerler temiz diyo buruna kulağa bakmıyo hiç sizinkinde durum nasıl 😞
DeryaDerin Mehmetalininannesi bizimki memede uyuyo yerine yatırınca kısa sürede uyanıyo ama 40ına kadar 40kere huy değiştirir diyolar hiç sallayarak uyutmadık ama emziğe alıştırmaya çalışıyorum tek temennim emzikle uyumaya alışması uyku arkadaşı olarak benimsemesi
sumeyyezumraa DeryaDerin bizde 16.30 da normal oldu 😊 bizimde sarilik oldu ama evde atlattik cok sukur. burnu tikaniyo ama burun aspiratörüyle açıyoruz
DeryaDerin Gevrann canım ya sağmayı denediniz mi elektrikli pompayla falan bizimkide gece uykusu ağır geliyo sağıp veriyorum
DeryaDerin Caglaaa sizinki kaç kilo oldu bizimki 3000 kg doğdu 2700 e düştü 15günlükken 3100 olmuş doktor iyi dedi ama zayıfız biraz 😊
Mehmetalininannesi DeryaDerin aynen öyle 40 çıkmasını bekliyorum insalllah düzene binerler. Memede uyutmama istiyordum yine olmadi emzik tutuyor ama zor uyuyor öylede
Caglaaa DeryaDerin benimki 4190 doğdu canım sonra 3950 düştü şuan bilmiyorum😊, bizimde doğduğundan beri geçmeyen pişik var herşeyi denedim nerdeyse bir türlü geçmiyor 😔
DeryaDerin Caglaaa maşalah kilosu cok güzel canım biz pişik önleyici mustela kullanıyoruz pişik kremi de hametan aldık ama çok şükür hiç pişik olmadı mustela çok iyi bence çünkü sezeryanla 9saat yattım refakatcm cocuga baktı altına bakmams kakası kurumş yapışmş ona ragmen pişik olmadı
Caglaaa DeryaDerin hametan kullandım bepanton kullandım zeytinyağı ve kantron yağı bile kullandım yarın doktora gidicem tekrardan artık yada cildi bana benziyor diyorum benim cildimde çok hassas günlük ped normal ped kullanamıyorum benimde direk yara oluyor ona bağlıyorum artık
ymn Mehmetalininannesi bugğn 20.gündeyiz.Biz de 5 Şubat 💓20 gün sonra nasıl bir değişim olacak merak ediyorum 😅
ymn Mehmetalininannesi meme arıyor da mesela ne kadar süre memede kalıyor sizinki?bize mama takviyesi vermişti dr 2.hğn daha ama ben azaltarak kesmeye çalışıcam mamayı,anne sütü en güzeli.çok araştırdık hatta eşimle bile ters düştüm bu konuda.ama eşim haklı çıktı, hatta forumda bile bahsetmiştim bu durumdan.mama alınca biberonla memeyi bırakıyormuş.sütüm de arttı. O yüzden mamaya çok bağlanmayın derim naçizane 💓💓💓