Fatmabkdmr Prima kullanıyorum ama artık bay külfetli olmaya başladı. Sleppy nasıl. Korkuyorum da pişik yapar mı diye 🙄 primadan sleppy e geçen var mı. Olumlu mu sonuç aldınız yoksa pişik yaptı mı?
Melekler Fatmabkdmr prima premium care den geçtim bende canm bi kaç ay oldu ama prima gibi güzel değil açıkcası cişi biraz çok kalsın hemen kızarıyor zaten kakası 5 dk kalsın kalmasın anınca pişik 2 paket bez aldım açtım da bitsin geri primaya geçeceğim bende çok pahalı diye buna geçtim ama napım herşeye para veriyoruz kızım içinde vereceğim yani Yazık
Fatmabkdmr Drindniz şuan primada 3 numara kullanıyorum ama 4 e geçicem artık. Bilemedim sleppy mi alsam yoksa biraz daha mı primaya devam ETsem
Fatmabkdmr Fatmabkdmr iştw bende o eşikteyim devam mı yoksa sleppy mi ama yorumları okudum kalıcam gallba
Fatmabkdmr Melekler o zaman hiç denemeyeyim ben aynen devam edeyim prima premium çareyle kızımdan değerli değil
Purely Fatmabkdmr sleepyden primaya geçtim sızdırma kalınlık olarak seni memnun edeceğini hiç zannetmiyorum. Birkere prima bitti kalan sleepyi taktım anında 3 4 saat içinde ciğer gibi kızardı.
Efy 1,5 yaşında geçtik primadan prima kadar emmiyor çişi biraz fazla kalsa sızdırıyor ama onun dışında bir sorun yaşamadık sadece geceleri prima kullanıyorum sızdırıyor diye
Melekler Fatmabkdmr aynen canm bende öyle diyorum herşeye para veriyoruz bez de gözümüze gelmesin bitsin bende hemen geçeceğim
Vanilya Fatmabkdmr Prima dan bir ara geçip kullandım sleepy hiç memnun kalmadım pişik oldu hemen kızım
Zynpblg Geçem hafta denedim, mahvetti sleepy,kıpkırmızı yaptı yavrucağımıprimadan sonra hiçbir bez yaramadı🧐