Mayisannesi34 Selam hanımlar ayağımda geçmek bilmeyen mantar için sülük tedavisi duydum. Bir tane sülük aldım ayağımı tuttu şuan. Yaptıran var mı? Kaç saat emzirmemeliyim? Ya da emzirmeye etkisi olur mu??
Zeynaa1 Mayisannesi34 kendi kendinize mi yapıyorsunuz emzirmeyi bilmiyorum ama kendi bırakana kadar sakin sulugu siz biraktirmayin kan durması çok zor oluyormuş kendinbirakama kadar ellemicekmissiniz biliyorsunuz dur belki ama yinede söylemek istedim
Miniklord Mayisannesi34 sülük tedavisini kendi yapanı ilk kez duydum . Ayyy içim bi hoş oldu 😂😂 süper cesaret
Mayisannesi34 Zeynaa1 netten araştırdım canım annem yaptı bana 😀 ayın belli günleri yapılması uygun oluyormus ama ben kendi evime gideceğim orda kendim yapamam diye burda yaptırdım inşallah şifa olur 😁
Mayisannesi34 Miniklord ay bir de onu bana sor ilk başta bağırdım falan ama sonra annem sakin ol korkar hiç tutmaz dedi sonra gezdi tuttu kendi kendine 😂
Mayisannesi34 İlaç falan ne kullandıysam geçmedi inşaallah bunda geçer bir yerde emziren anneler de kontrollü olur yazıyordu kanama için sanırsam 2 aydan sonra yapılabilir diyordu 😊