sultancaksen07 Bir yasina bir hafta kaldi kizimin sabaha karsi uyandiginda emziriyorum ama yetmiyor o zaman sut vereyim diyorum biberonla peki ilk nasil verilir ?
Dmt-01 sultancaksen07 bize Sağlıkocağındaki ebe suyla karıştırıp verebilirsiniz demişti ama ben vermedim pınar çocuk devam sütü var ondan veriyorum oda şekerliymiş aslında ama veriyorum yinede başka şekerli bişey girmiyo vücuduna 🤷🏻♀️
Oykulina sultancaksen07 bana doktorumuz sut vermekdense mama vermeniz daha iyi olur ddi inek sutu cok yararli bisey degil ddi
06-ikra-06 sultancaksen07 devam sütü verdim ben 14 aylıkken başladık süte 16 aylığız içim milupa veya pınar Alabilirsin ilk başta ben hepsini denedim hepsini de içti açık inek sütü de verdim onuda içti normal paket süt verdim onu da içti şuan Torku sade süt kullanıyorum toplu alacağım zamanda devam sütü alıyorum canım bir iki denemede alışır
sultancaksen07 Dmt-01 tesekkyr ederim bakarim o sutte sekerli seyler veriyorum sonucta ne yesem istiyor mecburen veriyorum kek tatli falan yani oyle cok dikkat edemiyorum canim
Nejlazafer Doktorumuz 3 yaşına kadar inek sütü 2 yaşına kadar da ekmek önermedi..bence vermeyin..inek sütü, tam gelişmeyen bağırsaklarıni çok yoruyormus..birde şekerli diyorsunuz vermeyin bence..başka ne verilebilir bilemedim..
Metinazat 06-ikra-06 biberonla mi alisirdiniz acaba ya da bardaklar mi veriyorsunuz. Benim oğlum biberon sadece şu içmek kullanıyor mama da içmiyor. Süte hala alistiramadim😐
sultancaksen07 06-ikra-06 bakacam sutlere de yani vermeyi dusunuyorum devam sutu hic vermedim bakalim gece de bir defa takviye vermeyi dusunuyorum bakalım artik
sultancaksen07 Metinazat su icin kullaniyorum bende sutude oyle veririm diye dusundum mama hic vermedim
SedaMeyra sultancaksen07 cok gereksiz vermeyin emzirin gtsin daha 1 yasında kizim 25.5 aylik yeni memeyi bıraktık hala sut vermedim onun erine gun icerisinde kefir ve ayran icer
Dmt-01 sultancaksen07 ozaman pınar devam sütü verebilirsiniz burda çoğu anne şekerli oldugu için tercih etmiyo pek oyüzden söyledim
Pembe_panjur sultancaksen07 bence vermeyin daha ufak kizim 17 aylik olacak ben vermiyorum hala 2 yaş sonrasi verecegim