[silindi] gzm37 çok teşekkür ediyorum bol bol masaj yapıyorum zaten ilaçları da düzenli kullanmaya çalışıcam
Dmt2780 Sonsuzmutluluk kolik mi tam onuda blmyrm bi doktor kolik muhtemelen dedi ama kaç kez gttk idrar kaka fıtık o bu bakıldı bsey yok
Dmt2780 Sonsuzmutluluk şöyleki 4. Haftada falan başladı huysuzluhu çok ağlıyordu ama belirli saati yoktu gece gündüz fark etmiyordu sonra bi ara düzelir gbı oldu 10 gün flan iyiydi ağlaması falan azaldı uykusu düzene grmışti ta ki 2. Ay aşısından bir gün sonra akşamalro sürekli ağlamaya başladı 9 gbı flan gece 1 e kadar sürekli ağlama modunda zar zot uyutyrm
Dmt2780 Sonsuzmutluluk gazıda çok gaz masajı hareketleri damlaları gaz kemeri falan herşeyi denıyorum baya çıkarıyor bu ara gaz ama sanki daha da var gbi kakası 3 5 günde bir
Sonsuzmutluluk Dmt2780 besin alerjisi olabilir yaygın olarakta süt alerjisi oluyor geneklikle. Benim kızımda gaz,mukuslu,kaka konak,kulak arkasında kabuklanma vs gibi sıkıntılarımız vardı 3 ay diyet yaptım. Doktorlar ne diyor bu duruma.
Dmt2780 Sonsuzmutluluk doktorlar hiç ondan şüphelenmedi ben testını yaptırıcam siz nasıl anladnız testi nasl olyo kan ce ciltten yapılıyımus sanırım
Sonsuzmutluluk Dmt2780 Bize test yapmadı doktorumuz şikayetlerimiz doğrultusunda karar verdi çok küçük olduğu için test doğrucsonuç vermez dedi teste çıkmayabilir buda olmadığı anlamına gelmez dedi
ayseeeasln21 @1#9842174 ben 1 ay nurse harveys kullandim sabah aksam 20 damla olcak sekilde . Suan 2 ay 10 gunluguz biraktim kullanmayi kendi kendine cikariyor cok yardimci oldu
Bebek-annesi @1#9842174 doktor bilgi vermiştir aslında. Biogaiga 5 damla kullanıyorum günlük şuan 10 aylık oldu başından beri kullanıyorum. metsil kullandım ilk 2 aya kadar 6 damla idi 2 aylık sonrası 4 saat ara ile 10 damla günlük toplam 40 damla verdim. Miktar önemli oluyor. Emiyor ise kimyon çayı için bol bol. Karnına masaj yapın ayaklarını hep sıcak tutun. Akşam üzeri olan sancılar kolik sancısı oluyor.