Alismom Necla61 prima stokladım biraz. Yarın korbell çöp poşeti ve baby me biberon yıkama deterjanı cuma araba koltuğu alıştırma bardağı bu haftalık kadar 🐣 ikinci hafta beslenme gerekleri ıslak mendilleri önlükleri 🥳
Necla61 Alismom bende aynı gün gün bakıyorum ihtiyaca gore bugün biraz oyuncak aldik ek gıda için de indirim.bekliyorum 🌸
Necla61 PortakalliKahve ah canım ya evet çok iş görüyor oğlum 3 aylıkken beri kullanıyoruz günün çoğu onda geciyoo
Elif_1309 Necla61 akülü araba , bisiklet, oyuncak fil .oyuncak davul ,kitap ,boya kalemleri ,kamera bı kaç elbise aldım canım
Slha1_2 PortakalliKahve hangisini aldınız memnun musunuz ? İnce ve sesi alçak olduğu yazılmış yorumlara
PortakalliKahve Slha1_2 babycim di sanırım markası evet halısı biraz ince. Battaniye koydum altına öyle yatırdım sesi de gayet yüksek. Biz çok sevdik 🌺
Dkk Woody 21:30 da online da başlıyor çaktırmadan yapıyorlar sepete atın şimdiden hemen alırsınız 😅 dün saat 10 da biten oyuncak vardı düşünün
masalsii Necla61 bondigo aktivite masası cee ee oyuncak ve ilk arabam 😍sallanan at alıcaktım tükenmiş o
Bebek2020 Mehmetereninannesi benim seçtiğim ürünler birkaç gün önce şok markete gelmişti yetişememiştim. Marketteki fiyatlar daha yüksekti