Cnnsmy Necla61 ne alsam diye bakıp bakıp hiç bişey alamadan indirimi kaçırıyorum çünkü anca gece bakmaya fırsatım oluyo 😂
Woody Mehmetereninannesi ebebek, joker, babymall Şubat indirimi öyle değil. O dediğiniz trendyolda oluyor☺️
Bebek2020 Mehmetereninannesi benim seçtiğim ürünler birkaç gün önce şok markete gelmişti yetişememiştim. Marketteki fiyatlar daha yüksekti
Merve Necla61 geçen sene mama sandalyesi ve oto koltuğu almıştım. Şimdi hanımtoşum 1,5 yaşında. Babyjem lazımlık ve korbell çöp poşeti alacağım ☺️🧸
Necla61 Merve oto koltuğu çok mantıklı su zamanda almak ama şimdilik onu alamadım siz ne almıştınız 🌸
Dkk Woody 21:30 da online da başlıyor çaktırmadan yapıyorlar sepete atın şimdiden hemen alırsınız 😅 dün saat 10 da biten oyuncak vardı düşünün
PortakalliKahve Necla61 piyanolu oyun halısı aldım, hamileliğimden beri gözüm ondaydı 😍 oğluşum çığlıklar eşliğinde çalıyor 😂
Necla61 PortakalliKahve ah canım ya evet çok iş görüyor oğlum 3 aylıkken beri kullanıyoruz günün çoğu onda geciyoo
Slha1_2 PortakalliKahve hangisini aldınız memnun musunuz ? İnce ve sesi alçak olduğu yazılmış yorumlara