Arapgelin Momyk tam 4 aylık mı sizinki. Benim bebeğim huysuz bi bebekti ama iki haftdır anamdan emdiğim burnumdan geldi gelmeyede devam ediyo 🥺
ArasMom_34 Arapgelin acaba sizinkide aşırı uykusu varmış gibi davranıp 10 dk uyuyup sonra saatlerce uyumuş gibi davranıyor mu
Kayram2808 @Arapgelin Uyku düzeni bozukluğu emme yada mama yemeye direnme, bnimki resmen açlık grevi yapmıştı ve gece sürekli uyanmaya başlamıştı durduk yere ağlar oldu 😣 atlattık çok şükür zorlu bi süreçti her bebekte aynı olcak diye bi kaide yok tabiki🙃
ArasMom_34 Arapgelin valla gayette güzel geçiyor benim günlerim tadını çıkara çıkara o denilenlere inat 🤣
Kayram2808 Genelde gündüz emmese bile gece emiyor bi kaç tanıdığımda böyle oldu başınıza gelirse emmek istemese bile devam edin savaşin beni bıraktı sanıp unutturmayin bebeğe emmeyi☺️
Mom987 ArasMom_34 Ben içiniz rahat etsin belki zorlanmazsınız diye dedim. Valla bi değişiksiniz. Benim bebeğim yaşamadı bende tecrübe aktarmak istedim belki atak rahat geçer diye
Arapgelin ArasMom_34 evet 10 dakika göz dinlendiriyo sanki sonra uyutmasam bütün gün uyanık kalır enerji tavan
Arapgelin ArasMom_34 benimkide öyle ben 5 dakika bırakıp bi işimi halledemem yada ne biliyim uyurken bişey yapamam sese uyanır gündüz uykusu yarım saat gece 10 kere kalkar 4. Ay Atağı bunlarla birleşince dahada kötü bi hal aldı
ArasMom_34 Arapgelin al bendende okadar 10 dk uyuyor örn 18.00 uyanıyor 23.00 kadar uyku yok fal taşı gibi geziyor 🤣
Arapgelin ArasMom_34 benimkide aynı bide uyutmaya çalışınca ağlıyo bağırıyo çığlık atıyo erkek mi seninki