Damla7 Kanguru alcam ama her yöne kanguruyla standart kanguru aynı olmuyor diyenler var alan var mı yani dışarıya dönük olması için ayrı bişeu mi lazım
Mom079 Damla7 kesinlikle dışa dönükte olsun. Benimki sadece bana bakıyor. Kafasını çevirip duruyor arkaya. Kullanamıyorum kaldı elimde kanguru
TugbaNil Damla7 solomombaby kanguru her yöne modelleri var.Fiyat performans ürünü, tercih edilen de bi kanguru.
Eesay Damla7 hepsi dışa dönük olmuyor onu sizin seçmeniz lazım. Ama yanlış bilmiyorsam eğer, dışa dönük olması bebeklet için çok sağlıklı olmuyormuş. Araştırın yanılma payı olmasın🌸🌸
Yigitinannesi34 Dışarıya dönük al canım zaten cocuk 7/24 seni görüyor bari dışarıya çıktığında değişik seyler görsün 😂 benimki eggbaby gayet memnunum
Damla7 Yigitinannesi34 😂😂Aynen bende öyle düşünüyorum da acaba fark çok mu diye düşündüm ben bütün kangurular 6.aydan sonra dışa dönük kullanılıyor biliyordum
Damla7 TugbaNil evet solomambaby duymuştum baktım da çok güzeller her yöne modelleri bence biraz pahalı gibi
Damla7 Vanilya fotoğraf atabilsem atacm buldum sanki siyah arkasında renkli zik zak çizgiler var dimi
civcivoz Eesay Damla7 dısarı dönük takıldıgında bebek aşırı uyarana maruz kalıyormus arabalar insanlar agaclar kediler kuslar cocuk hepsine birden hakim olucam diye asırı yoruluyor aşırı uyaran alıyor bu yorgunluk da sonrasında uykuya gecmesini engelliyormus
Vanilya Damla7 Evet canım ebebekten almıştık. Ön cep kısmı var orası zigzaglı desenli gibi çizgili. Ebebeğin sayfasına Kraft unıgo kanguru yaz direkt çıkıyor baktım şimdi
Eesay Damla7 sanırım bacaklarının çok aşağıya sarkmasından dolayı. Çünkü yüzü size dönük olduğunda bacaklar sarkmıyor. Araştırın siz de ne olur ne olmaz🌸🌸