drn5410
Atomkarinca
Erencinarinannesi
SertapHilal
Sevgi21
Elifaydn
Zeyzey2019_
Merve1134
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun, gittiğim doktor alerji uzmanı doçent doktor Hacettepe mezunu, internette elliye yakın yorum var hepsi de çok memnun kalmış öyle olunca buraya yazıp sormak istedim çünkü takip ettiğim kadarıyla hepiniz diyeti neredeyse ek gıda zamanı açıyorsunuz, bana izlediği metod değişik geldi açıkçası, benim on beş gündür kan var kaka da ve o n beş gün sonra diyeti sütü firinlayarak açmaya basliycam, nasıl olacak bilmiyorum isterseniz gelişmeleri buradan yazarım, bağırsak tepkiliymis bizimde alerjimiz yüzünde sivilce gibi şeyler hariç şükür ciltte yok bağırsak ise çok fazla birazdan fotoğraf yükleyeceğim kanın,
Dediklerinizi çok dikkat ediyorum kaçak yapmamak için bulgur sarımsaktan şüphelendim onları da eledim patates sebze yiyorum salça çok az biber salçası koyuyorum ona rağmen olunca şimdi açıkçası glutenden şüphelendim ekmek yiyorum çünkü. Bu arada doktora kanın devam ettiğini söyledim diyetimi sikilastirayim mi dedim çünkü o yalnızca süt ve ürünleri ile yumurta yeme demişti bana şu şekilde zarar verdi benim görüşüm öncelikli olarak büyüme ve gelişmedir o yerinde olduğu zaman kakayi göz ardı etmemiz gerekebiliyor, kar zarar dengesi gibi sutunuzub kalitesini düşürmeyin sıkı diyetle dedi