Boncugum Annesirintugceuzun 4 gün sonra etki etti ama 8 damla bi anda vermiyordum kilosuna bir damla 3 öğün ya da 2 öğün olarak veriyordum
Kuby Annesirintugceuzun Bende bebeğimde 7 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Aksine gaz konusunda çok rahatlattı.
1anne48 Annesirintugceuzun Benim kızıma da çok iyi geldi .Biz 2 aylık olduk denemediğim damla kalmadı relactaz ilk kullandığım gün tahatlattı .Ben 2 saatte bir emziriyorum her emzirmeden önce 4 damla veriyorum.Günde bir kez 5 damla biogaia günde iki ya da üç kez sab simpleks damla .Benim kızımda kolik de vardı biz çok çektik şimdi ağlama nöbetleri geçti ama gün içersinde ve gece cok huzursuzdu uyku uyuyamıyordu bu damlalar işe yaradı bir de diyet yapıyorum süt ürünleri tüketmiyorum.
Sevval_21 1anne48 bütün bu damlalari ayni anda mi kullandiniz?yani ayni gün içinde hepsinden vererek.ben de biogaia kullaniyordum relaktaza gectim biogaiayi biraktim birlikte kullanirsam olumsuz etkiler diye o yuzden soruyorum
Betulclsk Annesirintugceuzun relactaz gaz damlası değil sadece sindirim sistemine %30 kadar rahatlama saglıyor evet ılk kullanımda bende fayda görmedim ama her meme öncesi 3 damlayla cok rahat gaz çıkartıyor
tugba-masal Annesirintugceuzun bizimde aynı tesiş ile verildi bu damla kızımı emzirdim ağzından burnundan geldi emdiği süt sizinde oldumu acaba
1anne48 tugba-masal Bende öyle bir sey olmadı .İlk kullanımda rahatlatıyor 1-2 gün sonra kesin etki gösteriyor belki başka bir seyden kusmuştur.Ben 4 kutu bitirdim hiç yan etki olmadı şimdi 4 ayı bitirdi kızım çok sükür iyileşti
Zeyzey2019 tugba-masal canım o kusma bebeğin ıkınmasından oluyor gazını yapamayınca kendini fazla sıkıyor kızım da öyleydi ama fışkırır gibi ve her gün se dr göster fıtık falan varmı bir baksın yada reflü... ben kesin çözümü rezene çayında buldum benim kızım da aşırı gazlı çok sancı çekiyordu
CerenLiya Annesirintugceuzun relactaz bizdede iyi gelmedi bize en iyi gelen sab simplex oldu ve ütüyle sıcak bez ısıtıp karnına ve ayaklarına koyduk epey fark etti
elvanmutlu merhaba benim bebegimde 22 günlük acile götürdük film çektiler yoğun gazi varmış birde büyük tuvaletini yapamıyor relactaz damla aldık 2 gün oldu ama hala büyük tuvaletini yapamıyor bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
Zeyzey2019 Sevval_21 bir ayı geçtikten sonra kızıma da içirmeye başladım canım hem ben hem kızım içiyorduk üç aydan sonra hiç bile kullanmadık çok şükür