Vanilya Merhaba canlarım bana uygun fiyatlı kolay dikiş yapabileceğim bir dikiş makinesi önerir misiniz? Ben evde kendi kendime yapıyorum bazen bişeyler.Evcimen birisiyim genelde. Bu tarz şeyleri de seviyorum. Arayışa girdim dikil makinesi konusunda. Fakat bulamadım. Önerileriniz vardır inşallah🥰🥰
Zelisblt Vanilya canım ben singer promise 3333 model kullanıyorum, çok memnunum indirmdeyken çok uygun fiyata aldım şimdi artmış fiyatı, sen bak gene
ElifTGM Vanilya düşündüğün belli bir fiyat aralığı varmı canım? Belli bir aralık söylersen yardımcı olmak isterim
ipekkizimbenim Vanilya Tamamen hobi. Çok hevesleniyorum kızıma bir şeyler dikmeye. Veya kendime gömlek falan dikmeye. Daha önce denemiştim bir elbise dikmiştim makina kötü eski bir makinaydı. Ama çok zorlanmıştım. Şimdi kendi evime alıp bir şeyler üretmek istiyorum 😍
Vanilya ElifTGM Canım ben 300 tlyi geçmesin istiyorum açıkçası. Ama kullanımı kolay. Çok şey istiyorum ama çok istiyorum heves ettim
Vanilya ipekkizimbenim İnşallah kuzum benim. Bende çok seviyorum evde bişeylerle uğraşmayı. Bir oda yapıp kendime akşama kadar örgü örebilirim Yani😂Dikiş makinesi tek eksiğim
Zelisblt ipekkizimbenim Bn gittigidyor dan aldım fıyatı 635 ti aldığımda, gittigidyor dan bakın orda fiyatlar daha uygun.
Zelisblt Vanilya evt çok kolay çok pratik ve rhat, 635 TL almıştım yaklaşık 7 8 ay oluyor. Şimdiki fiyatı artmış yalnız
ElifTGM Vanilya canımcım ınsma makineler tam sana göre. Bi bak istersen. Ben bir kaç kez kullandım performansı güzel makine. Hepside muhakkak vardır fiyatları en son 300-400 arasıydı.
Mom62636362 Vanilya ben a101′e geldiği vakit singer promise 1408 almıştım, profesyonel değil de böyle bizim gibi acemiler için çok güzel bir makine, ben memnun kaldım, 1.5 sene önce aldığım için fiyatı daha ucuzdu tabi 400 küsür lira vermiştim o zaman
Vanilya Mom62636362 Ben dikiş hiç yapmadım canım. Yastık kılıfıdır. Böyle kendim Yani düz normal dikiş mi derler ne derler o tarz bişey istiyorum. Video izleyerek öğrenmeye çalışıcam artık kendim evde.