Zuhal Lavitaebella egzama vardı ama gün aşırı kısa süreli ılık duş aldırıyorum mustela kullanıyorum atopik ciltler için olanı,hem banyoda hemde nemlendırıcı olanı,llaha şükür gectı egzama. Ama yumurta devam:(
Sezenkumsal92 Sherlocki o sumuksu seylerden var simdu de yapmis da bazen usutumce de oluyirmus karbi agridiginda
Zuhal Sherlocki bnce o da alerjik gidene kadar kesin bakalım, çocuk azcık rahat eder belki,deri testine kafar tuketmemenızde fayda var bnce
Munoss Sherlocki bunlarin hepsi bizdede var ya ama galiba on sutu icip gerisini tam icmeyen bebeklerde oliyomus bizimki sanirim bu yuzden cunki sadece bi gogsumu 10 dakka falan emiyo en cok ondan sonra bogusmaya basliyo emmiyo ondan sanirim
Clover Sherlocki muhtemelen sut alerjisi var mutlaka test yaptırın. Bizde de aynu bıyle bir tablo vardı akerji cıktı
SelimliAnne Sherlocki benim oğlumda da aynı belirtiler var. Haftaya kontrolümüz var. O güne kadar kendim dayanamayıp diyete başladım 2 gün önce. Çok zor. Umarım ciddi bir sorunları yoktur 😞