1prensAnnesii Dogustan bagısıklık düşüklüğü olabilir( immün yetmezliği) Eşim de sık hastalanırdı, doktora gittik ve böyle sonuc aldık. 2 yıl boyunca beta glukan içeren takviye kullandı, D vitamini kullandı. Türk insanlarında genelde d vitamini seviyesi düsük oluyormus. D vitaminini yükseltmek için kısın ayda bir ampül ve sonra günlük doz içebilirsiniz. D3K2 formu ve magnezyum da kullanmalısınız. Mg eksikliğinde d vitamini aktifleşmiyor. Düzenli spor yapmak eşime iyi geldi siz de mutlaka yürüyün uygun giysilerle korunarak. Kansızlıgınız varsa giderin üzüm yiyin ciğer tüketin. B12 seviyeniz de önemli . Çeşitli beslenin, bol su için. Hastalanacak gibi olunca C vitamini kullanın. Biz umca kullanıyoruz en ufak halsizlik gibi birşey olursa 1-2 gün kullanıp bırakıyoruz, hastalanmıyoruz. Hamileliğimle birlikte yaklasık 3 yıldır hastalanmadım , sadece bazen kronik sinüzitim dikkatli davranmazsam devreye giriyor onun dısında birşey yasamadım. Dengeli beslenme, bol su, yerli sarımsak ( çin olmaması önemli) zencefil zerdeçal karabiber gibi baharatlar, saglıklı yaglar ( avokado, ceviz badem fındık) tereyag sade yag zeytinyagı, soğan hep hayatınızda olsun ( fazla fazla değil dengeli) omega-3 den zengin balıklar tüketin, bitkisel kaynaklar ile de destekleyin mutlaka.