Y29- Mrb.35 gun oldu dogum yapali gogsum cok agryor aglayarak emziriyorum cocugumu.mustela ve madegcenta kullandiim fayda etmedi.mustelayi 2 gundur kullaniyorum baska ne tavsiye(kesin çözümse)edersiniz???
Keriminannesii Y29- lansinoh göğüs ucu kremi dene canım bende göğüs ucu yönunden çok sıkıntı çektm hep yara oluyordu kanıyordu en son lansinohu denedm iy geldi umarm sanada iy gelir inşllah
Kuzeycik Y29- gümüş kapak al başka biseye gerek yok bende kremlere tonla para döktüm acımdan süremiyordum bile gümüş kapakla düzeldim boşa çekme o acıyı bir an önce al
Nefes0000 Y29- benimde yaram olmuştu öerak etme 1 hafta 10 güne geçiyor, acıyan bölgeni nemli bırak lansinoh diye bir krem var onunla nemlendir
ilahiyatci_Mom Y29- tek bi krem söyleyeyim kesinlikle pişman olmazsınız bence mustela lansinıh hikaye bende denedim cünkü garmastan kullanın ithal bi krem o kdar hızlı etki ediyor ki sasıracaksınız
Y29- Kuzeycik aglayarak emziriyorum.bu defa emdigi yerde oglum agliyo onu sakındrmamak icin kendimi ttuyorum ama yok dayanilacak gbi deil yani ates gibi yaniyor dedgnz gbi Aaacidan kremi ble suremyorum
hazal01_01 Y29- kendi sütünüzden ucuna sürün ve biraz havalandırın iki üç güne geçiyor sürekli tekrarlayın asla nemli ıslak bırakmayın
Kuzeycik Y29- evet canım bende aynısını yaşadım geçecek üzülme gümüş kapak kullan mutlaka geçmiş olsun 😊
Cansu1035 Y29- 3 4 tane ayva çekirdeğini bir kaseye koyun içine az miktar sıcak su ekleyin 2 yemek kaşığı kadar 1 saat bekleyin jel.kivamini alır onu sürebilirsiniz hem ferahlık veriyor
eslmhsyn12 Y29- garmastan pomad . Ücretli bi krem ama aldığına pişman olmazsin hamileyken kullanmaya başladım en ufak bi acı olsun sürdüğüm gibi geçiyor
Y29- eslmhsyn12 ucreti sorun deil bnim icn iyi olsunda mustela maternite aldm mesela 80 kacgundr kullanyormfayda yok okadar kotu ki kaniyo