220520B Hanımlar merhaba pazar gününden bu yana diyete girdim evde leslie de yapıyorm dışarı yürüyüşe çıkamadığım için. Merak ettiğim leslie işe zayıflayan var mı aramızda ve kaç dakikalıpını yapıyorsunuz??
Ziyangil 220520B hergün diyet+leslie haftada2 gün de pilatese gidiyorum 2.5 hafta oldu 4 kilo gitti..
Senemmm11 220520B bende 1 haftadır başlıyim diyorum ama bi türlü kendime gelip başlayamadım ya. 80 kilo olmuşum doğuma girdiğim kilodayım resmen. Acilen kilo vermem lazım. Tek başına leslie işe yarıyor mu onu merak ediyorum bende. Çünkü emziriyorum oğlum 8 aylık diyet falan yapamam
3children1mom 220520B 20 dk leslie 10 dk squat 10 dk ağırlık kaldırdım yani sıra diyet Protein sebze ağırlık beslendim 2 ayda 15 kilo verdim
Srpkocaman 4 haftada 5 kilo verdim ben Leslie 45 dk olanı yapıyordum hergün biraz ara verdim yine başlayacağım
220520B Mirzaninannesii YouTube a yaz çıkıyor evde spor hareketleri 15 dakikadan başlıyor yukarı doğru çıkıyor saati
Yigitkomuz_ 220520B valla bnmde logusayken daha küçüktü karnm ya emzrme sürecinde daha fazla gobus yaptm
220520B Senemmm11 benim de 4. Günüm oğlum 8.5 aylık sağarak veriyordm malesef bittiği için atağa geçtim hem diyet hem leslie olarak gidiyorm bnde bilmiyorm işe yarayacak mı o yüzden bu postu açtm
Balemir Senemmm11 ek gıdaya geçmesiniz mi ben de emziriyorum ama 6. Ayından beri diyet yapıyorum ara ara mola vererek 105 kg 76 düştüm 65 inene kadar devam edecem
Yigitkomuz_ 220520B hamilegmde çok dikkat ettm 8 kiloyla doğuma girdm 10.gun aynı kiloma düştüm bebek falan cikinca tabi smdi 5 kilo aldm tabi karnatina faln girince ortaya dışarı cikamyrzki aktiflik yok ye iç yat eritemiyorz 😂😂
incitanemmm 220520B bende 5 gun filan oldu leslie baslayali 1.5 kilo kadar vermisim ama emzirdigim icin diyet yapamiyorum sadece abur cuburu ve beyaz ekmegi kestim
Baharece 220520B leslie ise yariyor ben iki haftada 10 gun falan yaptim diyetle birlikte 4.5 kilo verdim