sznclk Baldantatli aynen ya başta normaldir dedim geçer bir kaç günü ama yok bir kaç gün daha bakayım sonra doktora götürmeyi düşünüyorum bende
sznclk baloglum2 bizimde herşeyi ağzına götürüyor.. ama dişte belirtisi yok yani annem baktı bunun dişleri daha uzun bir süre gelmez diyor 😀
baloglum2 sznclk hmm.O zaman patates haşlayın,biraz daha katı olarak gidin.Lifli meyveler verin.Avokado,muz gibi.İyi gelmezse doktora gidin isterseniz.Her şeyini ağzına götürünce oluyor ama genelde
Yvzslmm sznclk merhaba eğer gün içinde 5 i geçiyorsa mutlaka doktorun görmesi gerekiyor bol sıvı takviyesi … Yoğurt biraz içine Mısır nişastası karıştırın yedirin şifa olsun 👍
Yasmn07 sznclk ben patates haşlaması vermiştim.Geçmeyince Kahve ile suyu karıştırıp ta bir çay kaşığı verdim
Mom8 sznclk 2 hafta çok uzun bir süre. Çocuk susuz kalır enfeksiyon artar. Lütfen doktora götürün. Önce ishalin sebebi bulunsun
Berenniimmmm sznclk eğer ki dis çıkarma dönemindeyse de isal olabilir. Benim kızımda 8 ay 3 günlük 3 gündür ara ara ateşi çıkıyor ve ishal, dişe bağlı olatak. Şimdi birde pişik olmuş ishalse çok dikkat edin bezini hiç bekletmeyip sürekli krem surmeme rağmen oldu 🥺
sznclk Berenniimmmm ya işte dişten olduğunu düşünmüyorum çünkü diş damağı sert değil ağzına götürüyor kaşınıyor belli ama bilmiyorum kime gösterdiysem diş belirtisi yok henüz dediler sizde nasıl
Mutlubebe sznclk bizim de 2 3 gündür isalimiz var ne denediysem isal kesilmesi ben de yarın Dr götüreceğim teyzeminde oğlu isalmiş 1 haftadır o dün Dr götürmüş dedi hastanede herkes isal şikayetiyle gelmişti antibiyotik başlamışlar bence böyle bi salgın var
Berenniimmmm sznclk disinde bizimde setlik yok ama kızımdan 3 ay büyük yeğenim var. Oda önce ateşlendi huysuzlandi falan yaklaşık 2-3 hafta sonra da disı çıkti hatta onda bizde dişten olduğunu düşünmemiştik
Ebrudemir01 sznclk bebeğim 5 aylık günde 10 buluyordu kaka sayısı 2 hafta sürdü 2 kere Dr. Görürdüm sıkıntısı yok dişten dedi. Pirinç unlu mama aldım günde 1 kere yedirdim muzlu yoğurtta verdim kaka sayısı 4 5 e düştü.
sznclk Ebrudemir01 yani işte bizimde görünürde sıkıntı yok yani yemesi iyi bi huysuzluğu yok herşey yolunda sadece kakası sıvı ve sayısı fazla bende anlamadım ya
Rojgl sznclk 4 5 gündür yapıyorsa doktora danışın derim ishalde sıvı kaybı da oluyor daha kötüye gitmeden Onu ne geçilir bence . Çok geçmiş olsun bebise
Baldantatli Mom8 valla bilmiyorum ben oyle bildigim icin tukettirmiyorum olabilir dr a danisirim bende
Mom8 Baldantatli ilk çocuğumda ishalden çok çektik. Rota enfeksiyon dizanteri aklınıza gelebilecek her türlü ishale deneyimimız var ne yazık ki😥