416767 Azygos ayniyz bizde asla laf dinlemiyor kafasina koydugunu yapiyr bnde napcm bilmiyorum bazn snirlenip bagiryorum fırına gdyor tuşlarıyla oynuyor sandalyelere çıkıyor prizler cekmeceler heryer aynı hayırdan anlayip anlamamazliktan geliyor resmen
Azygos 416767 aynı bizimki de öyle kafasına eseni illa yapacak sinirlenince de sonra vicdan yapıyorum
416767 Azygos elde degilki tehlikeli şeyler yapmasa bnde fazla sinirlenmem ama bicak gbi priz gibi seylrle oynamak incelemek istiyr buna nasıl engel olucaz
ozge3747 Azygos İnatlaşmayın, sürekli yapma etme demeyin dikkatini başka şeylere yönlendirmeye çalışın. Hala diretiyorsa merak ettiği şeye sizin gözetiminizde elini dokundurtun tehlikeli ya da pis olduğunu anlatın.
Pamuk_seker Azygos oynadığı zaman ne gibi zararlar geleceğini kendi üstünüzde saka maksatli deneyin priz koruyucu alip 1 2 sefer hevesini alsin oynarken birakmasinj saglayin dokunmadan uzaklaşmasıni saglamak cok zor Ben kizima bu sekilde yaptim ve artik oynamıyor
Gamzeebrtu Oğlum 13 aylık aynı şeyleri yaşıyoruz canim ,geçecektir inşallah, sabır fln kalmıyor ama geçecek 🙏