Avsininannesi15 Kızlar istanbul silivride yaşıyorum yaklaşık 1 saatir internetimiz gitmiş çalışmiyor. Sizdede ayni durum varmi?
Annis-ogul Avsininannesi15 bnde telefondan cok zor giriyorum devamlı bağlantı kesiliyor .silivrideyim
nursocum Avsininannesi15 burada da yok. Bu aralar kesintiler olacakmış ve elektronik aletler bozulabilirmiş. Öngörüsü Yüksel bir kadın var ne dese çıkıyor cidden 🤷🏼♀️
Avsininannesi15 89Kbr allah allah bizdemi bi sorun var acaba. Kuzenim depremlerden dolayı olduğunu söyledi
89Kbr Avsininannesi15 depremden olsa genel sıkıntı olmaz mı ya? Bi de hani tamam çok yakın değiliz ama ne bileyim yazayım dedim bu civarda sorun yok
Avsininannesi15 89Kbr bilemiyorumki bende canim herkeste öyle raylarda sorun var dedi bana 🥴 bende dedim bi yazip sorayim
Avsininannesi15 nursocum hayir hayatım ya ben hiçbirşey hissetmedim 🙄 kuzenim söyledi depremden dolayi raylarda sorun varmış diye
nursocum Avsininannesi15 Allah korusun ya. Bide az önce ki mevzuya noldu yeni gelmiştim post silindi mi?
Avsininannesi15 nursocum evet silindi kadin nasil sinirimi bozdu ya. Taraf tutanlar için bunlarda o yolun yolcusu dedi terbiyesiz
nursocum Avsininannesi15 ondan sonra bende ona yazım normalde cevap vermiycektim ama sanırım hesabını kapatmışlar hiç yorum yoktu 🤷🏼♀️ Kurban olsun hepimize 😂