Atamom16 Bebeğim 2 ay 13 günlük bugün doktor kontolüne gittik muayene falan etti her şey güzel daha önce kardiyolojiye gitmişmiydniz dedi hayır dedim sanki küçük bir üfürüm var gibi kardiyolojiye görünün bir dedi daha önce hiç böyle birşey söylememişti o kadar muayene etti falan zaten herşeyi kafama takıyorum bı aydan sonra üfürüm çıkması normal mi anlayamadım 😔
yigitmomss Atamom16 geciyo kuzum bebekler ilk dogdugunda hep olurmus.bnm oglumdada vardi.1 yasina kadar gecer dedi doktor.ama gönlüm ferahlasin dersen götür doktora.
Adeviyee Atamom16 canım üfürüm çıkıyor korkulacak bir şey değil geçiyor ama tabi dediyse git doktora takibini sağla ama inşallah sorun olmadan geçer
Zehraa_zm Atamom16 3 buçuk aylık bebeğim var bize de aynısını söylediler kardiyolojiye randevu alıp götürdüm 6 ay sonra tekrar gel dedi zamanla bebeğin büyümesi kilo alması ile kapanır dedi ben sıkıntı yapmıyorum çünkü çoğu bebeklerde görülüyor ve geçiyor sen de sıkıntı yapma kafana takma insAllah
Atamom16 yigitmomss teşekkür ederim umarım geçer şimdiye kadar hiç bişey demeyince lafamıza takıldı anlayamadık bundan önce 4-5 kez kontrole geldik hiç üfürüm falan demedi internete baktım hiç bir belirtiside yok
Atamom16 Adeviyee inşallah ya öyle bir anda söyleyince afalladım bişeyi mi var acaba diye teşekkür ederm inşallah geçer 🙏🏻
Atamom16 Zehraa_zm inşallah hayırlısıyla sizinkide geçer bizimkide bizde götürücez bakalım ne dicek doktor teşekkür ederim desteğiniz için 🙏🏻
F-Betul Atamom16 Merhaba, kızım 7 aylık kontrolde bizde de üfürüm çıktı çocuk kardiyoloji doktoruna götürdük “kalbin sol tarafında perde gibi bir şey var, zararsız 6 7 ay sonra tekrar getir” dedi ben de çok endişe ediyorum umarım sorun yoktur.
Atamom16 F-Betul bizde götürücez arkadaşların hepsi endişenlenme dedi inşallah sizinkide geçicidir bende endişelndim kardiyoloji doktoru ne söylecek bakalım merak ediyorum
Deletedmom5284 Atamom16 benim kızımda gördüler canım mesela hatta oranın fotoğrafını çekip kardiyolojiye yönlendirdi bizi doğum olunca kardiyoloji doktorları geldi hemen kontrol etmeye 6 ayda bir kontrol ettirin başka birşey yapmaya gerek yok dendi bizde götürüyoruz işte çok şükür azalmış zamanla düzeliyor inşallah
Atamom16 Deletedmom5284 çok geçmiş olsun zamanla düzelir inşallah sizinkide bende çıkmadı doğduğunda da yoktu kaç kez kontrole gittik bişey demedi bugün böyle dedi rabbim hepimizin yavrularını korusun 🙏🏻
Atamom16 Deletedmom5284 bizde onu konuştuk zaten doktorunu değiştiricektik eşim başka bir doktora daha götürelim dedi