Zeynepazram Ctrzsntrk cok tesekkürler alerji icin gittigimiz dr anlamamıstı alerjiden yapıyo demisti ama alerji bitti bu haraketi bitmedi bir türlü
Ctrzsntrk Zeynepazram isterseniz çocuk immünoloji ve alerji bölümüne götürüp test yaptırabilirsiniz belki akar alerjisi olabilir
MotherQueen Aynı bölüm bakacak canım benim kğçüğün süt büyüğün akar alerjisi var 😒çocuk imminoloji diye geçiyordu galiba
Zeynepazram MotherQueen evet immün ama oraya randevu bulmak imkansız ben cocuk gastroentrolojiye götürüyodum ama arastırma hastanesi oldugundan toza falan alerji var mı bakılmadı temel seylere bakılıyomus sadece
Ctrzsntrk Zeynepazram canım yaşadığın şehirde özel hastane varsa ve imkanın varsa bazı özel hastanelerde bu bölüm oluyor ve sıra da olmuyor çok
Ctrzsntrk Zeynepazram evet çocuklarımız için her şeyi yaparız , insallah herhangi bi alerji veya rahatsızlık çıkmaz , geçmiş olsun
Kahve_tonunda-Kahve_tadinda Bizimki de burnunu gözünş ovuşturur gün içinde hiç alerji kısmını düşünmemiştim ya. Alerjisi mi var acaba bir şeye
MotherQueen Zeynepazram döküntüler oldu kaşıyordu epey ilerlemiş burnu tıkanmışı çocuk doktoru şurup ve krem verdi geçmedi sonra alerji bölümüne yönlendirdi deri testi yaptılar reaksiyon gösterdi deri bu şekilde anlaşıldı
Kahve_tonunda-Kahve_tadinda Zeynepazram ya uykusu harici de yapıyor burnunda pislik olursa onu çıkarıyor bir bakıyorum acaba onun için mi yapıyor diyordum. Her zaman aspiratörle temizlemek istemediğim için
Sonsuzmutluluk Zeynepazram dün konuşmuştuk sizinle başka postta bende diyetteyim.gerçekten bayağı zor bir durum