annesinin_kizi Emine_1245 hiç öğle yemeği şeklinde denemedim En küçük yuvarlak makarna dan denesem mi yarın öğlen 8 aylık bebek Sen nasıl veriyorsun nasıl pişirip
Emine_1245 annesinin_kizi . Canım ben makarnayı iyice kendi suyuyla pisiriyorum. Yanı haşlayıp suyunu dokmuyorum. Kıymayı da iyice ezerek pişiyorum . Sonra yoğurt eşliğinde yediriyorum. Eğer kıymanın tadı biraz ağır gelirse yoğurt makarna kıyma üçlüsünü karıştırıp yedirebilirsin canım
annesinin_kizi Erencinarinannesi ben köfteyi daha hiç denemedim Ama yemeklerine katıyim teşekkür ederim 😘 🥰
Asenana annesinin_kizi arkadaşım 6bucuk aylık kızına minik köfteler yapıp yağsız tavada kızartti ezip verdi 😍
annesinin_kizi Asenana cesaret edemiyorum ki Ve pankek yapmıştım küçük bir tane yedi sadece onu da yarım saatte en iyisi çorba yapmak teşekkür ederim fikrin için 🌸
gezentianne annesinin_kizi 8 aylıkken ben köfte yapıyorm kuzu kıymadan,minik bölüp koyuyordum önüne. yeni yeni vereceksenşz çorbasına falan koyun
annesinin_kizi gezentianne alında bir gün denesem ama pankek yaptığım zaman bile küçük bir taneyi yarım saatte yedi
Vanilya annesinin_kizi Ben ilk kıymayı kabak havuç patates yemek yapmıştım ( 3 gün kuralı ile denediği için) güzel de oldu yemişti.
06-ikra-06 annesinin_kizi ben 8. Ayında kıyma soğan domates az salça iLe şehriye çorbası yapıyordum çok da güzel yiyordu 👍
Eesay annesinin_kizi evet. Bazen havuç koyuyorum. Şehriye yerine pirinç, bulgur koyabilirsiniz. Tamamen size kalmış. Blender hiç kullanmadım ben. 8 aylık olacak yarın sadece çatalla eziyordum, artık ezmiyorum hiç