annesinin_kizi 8 aylık olacak kızım perşembe günü Kıymayı nasıl nerelere katabilirim Öneri de bulunur musunuz bu öğlen vermek istiyorum
Eesay annesinin_kizi ben tel şehriyeli kıymalı patates yemeği yapıyorum. Her yemeğine, çorbasına ekleyebilirsiniz🌸
Arasannesi annesinin_kizi çorbaya koyabilirsiniz,köfte hazırlayabılırsınız.kıymalı patates ya da kabak yemegı olabilir.ben bebek salçası ve kıymalı yeşil mercimek şeklinde de veriyorum bebegım sevıyor
Blknss12 annesinin_kizi ben bezelye yemeği yaptım kıymalı ilk öyle verdim çok güzel de yedi siz de deneyebilirsiniz
annesinin_kizi Eesay sadece 3 ünü mü karıştırıyorsun canım Eti biraz kavurup patates sonra şehriye mi Blendır yapıyor musun
Emine_1245 Sebze çorbası yapıyorum ona katıyorum. Birde yoğurtlu makarna yapınca ona da katıyorum biraz. Kabak dolması içine de koyuyorum.
annesinin_kizi Emine_1245 teşekkür ederim canım 8 aylıkken karın doyuracak şekilde yiyebilir mi En küçük yuvarlak olandan veriyorum ama 5 tane felan bize yaparken ayırıyorum yoğurt katıp veriyorum
Blknss12 Arasannesi merhaba kıymayı haftada kaç kez verebiliriz acaba bir bilginiz var mı? Böyle.bir sinir var mı yani
Eesay annesinin_kizi evet. Bazen havuç koyuyorum. Şehriye yerine pirinç, bulgur koyabilirsiniz. Tamamen size kalmış. Blender hiç kullanmadım ben. 8 aylık olacak yarın sadece çatalla eziyordum, artık ezmiyorum hiç
KahramanAnne annesinin_kizi evet olur katabilirsiniz daha önce deneyip alerjisi var mı yok mu diye kontrol ettiyseniz eğer hiç bir sorun yok
Arasannesi Blknss12 merhaba.doktorumuz herhangı bir sınırlandırma yapmadı bize.bazen 1 gün bazen 2-3 gün verebılıyorum
Emine_1245 annesinin_kizi . Canım kendi ne kadar ısterse o kadar yesin. Sınırlandırma yapma ya da daha fazla yesin diye baski da….
annesinin_kizi Emine_1245 hiç öğle yemeği şeklinde denemedim En küçük yuvarlak makarna dan denesem mi yarın öğlen 8 aylık bebek Sen nasıl veriyorsun nasıl pişirip
Erencinarinannesi annesinin_kizi yaptığınız bütün yemeklere ekleyebilirsiniz benim oğlum köfte falan yemez bende hep yemeklerine koyuyorum
annesinin_kizi Erencinarinannesi ben köfteyi daha hiç denemedim Ama yemeklerine katıyim teşekkür ederim 😘 🥰