Mmomm Selam kızlar 45 günlük oğlum, emerken veya yatakta sırt üstü yatarken yutkunmaya başlıyor ve birde nefessiz kalıyor boğulacakmış gibi oluyor hemen yan çevirip sırtına vuruyorum. Özellikle bazen çok sık oluyor panik oluyorum. Normal mi acaba bu?
momaysegul Mmomm bebeğiniz çok küçük lütfen sırt üstü yatırmayın sağa sola yatması onun icin daha sağlıklı kalın giydirmeyin çok ortam ısısı önemli ve burnunu aspire edin en önemlisi de bi reflü yatağı alın çok işinizi görür 45 derecelik açıyla uyuduğu icin bebekte tıkanma sorunu olmuyor🙏
Aslanmamy Mmomm tükmüğü genzine kaçıyor olabilir bizim de ara sıra oluyor bende o yüzden o uyurken uyumuyorum
pelinsss Mmomm burnu falan temizse normal dicem çünkü benim oğlum doğduğundan beri sadece tükürüğü ile bile nefessiz kalabiliyor 🤦🏻♀️ 6 aylık olduk, kucağımda otururken birden tıkanıp öksürüp nefessiz kalıyor. Sanırım yutkunma refleksleri çok iyi değil ondan heralde.
Bsecill Mmomm aspiratör arkada kş mukusu çekmiyor malesef sizi bi yere etkiletleceğim o videoda ki gibş yaparsanız rahatlayacaktır
Mmomm momaysegul ortam ısısı ideal, çok kalın ve ince de giydirmiyorum aslında. Reflü yatağımız da var orada uyuyor ama gün içinde kucağımdayken, emerken veya yatarken oluyor maalesef
Mmomm pelinsss aynı şekilde benimde başıma geliyor ansızın kucağım da nefessiz kalıyor, boğulacak zannediyorum her seferinde yüreğim hop hop ediyor 🤷🏼♀️
Yenibebek_yenianne pelinsss aaa sizi burada gördüğüme nasil sevindim😁 Happy mom’da bebeklerimizin kolu bacağı kucuk diye dert ediyorduk. Yani sizsinizdir insallah karıştırıyor da olabilirim😅😅
Angels1324 Mmomm bizde çok olurduk hatta çok korkardım halen oluyoruz ama eskisi kadar korkmuyorum 3 ay olunca daha sakin oluyor insan
Zeyna_ Mmomm benimde aynı şekildeydi 2 hafta önce doktora gittiğimde bronşit olduğunu öğrendim. Ama bebeklerde nefes alma refleksi gelişmediği için bazen bu durumların olmasi normal ama tekrarliyorsa doktora görünmelisiniz demişti doktorum.
InciLiya12 Mmomm benim oglumda 1 aylik degisik nefes aliyor burnumu tikali yoksa genzinde mi bilmiyorum burnunu aspiratörle temizliyorum ama okadar kücükki burnu cok zor bsyler cikiyor bazen garip sesler cikartiyor korkuyorum nefes alisi da genelikle aksamlari oluyor kalorifer den mi oluyor onuda bilmiyorum.Cuma gpnü doktora gitdigimde birsey yok dedi eger uzun süre devam ederse tekrar gel demisti.
AnneBebek1 Mmomm bir tanıdığımın oğlu da öyle yeni doğan çok iyi bir doktor varmış Oraya gidiyorlar nerede oturuyorsunuz doktoru önerebilirim