Vanilya Denizinannesi52 Krep yaptım bu sabah. Bir yumurta sarısı yarım peynir,1 tatlı kaşığı tam buğday unu ve az su. Güzel karıştırdım. Çırptım. Sonra az tereyağlı tavada kısık ateşte yavaş yavaş pişirdim. Zeytin koydum biraz yanına ve pekmez
Yasegym Denizinannesi52 yumurtayı çok haşlamayın.. kaynadıktan sonra 4dk yeterli olur.. yada sütünüzle yumuşatabilirsiniz.. lorun üstüne azcık zeytinyağı gezdirin.. karışım yapmaya yanaşmayın.. emin olun sonra yine ayırmaya çalışacaksınız.. böyle yiyorsa ne mutlu size.. 8 ay gibi hepsini ayrı ayrı koyun önüne kendide çok güzel yer … zaten kavanoz kadar falan yemesi gerekmiyor.. 1yaşına kadar tadına bakıcak.. yeme işini anlayıp öğrenicek.. 2çocuk annesinden sevgiler 🤗
annesinin_kizi Denizinannesi52 kızım da katılım yemiyor bende yumurta yapıyorum bazen sade bazen tarhana lı yanına muz üzerine pekmez cici bebe yada armut hangisini koyarsam bazen 2 bazen 3 çeşit oluyır ayrı ayrı Pankek yapabilir sin canım bebeğin yerse benim kızım yedi ma küçğm bir pankek yarın saatte yedi bir süre sonra vermeyi düşünüyorum
Mervetrmn Denizinannesi52 canm bn genelde instagramda sayfalar takip eder oradan bakardım arzusbebe diye bi sayfa var cok güzel şeyler pişiriyo hepsni denedm lezzeti muazzam sabitlemsti hikayelerni bi bak istersen
Denizinannesi52 AliEmir1103 6 aylık pankek krep omlet yapmak istiyorum ama yiyemez ve boğazında kalır diye korkuyorum
AliEmir1103 Denizinannesi52 evet doğru söylüyorsunuz ben o zamanlarda tahin pekmez ekliyordum bulamaçına çok seviyordu öyle☺️ Tahin pekmez lor peyniri yumurta sarısı bebe bisküvisi ve ıhlamurla da sulandırıyordum ama siz erken başlamışsınız kahvaltıya ben 7.ayda başlamıştım doktorunuz önerdi sanırım..
MutluMommy Denizinannesi52 cnm pekmezi direk mi yoksa sulandırarak falan mı veriyorsun bende vericem de merak ettim
27__ Denizinannesi52 Sana efsane tarifl vereceğim. Kaşık dökmesi: 1 adet yumurta 5 kasik sivi yağ, yarim kabartma tozu, 1 cay bardağı yoğurt, 3 4 dal maydanoz ve 1 2 dal yeşil soğan,göz kararı un. Akışkan olacak. Krep gibi pişir.
Umelike Bezelyeveannesi merhaba zeytin siyah mi yeşil mi kullanıyorsunuz nerden alıyorsunuz bir de tussuz zeytin bulmak cok zor
Bezelyeveannesi Umelike merhaba siyah zeytin veriyorum evet tuzsuz peynir bulmak zor annem yapmisti zeytini ondan veriyorum az tuzlu olmasina ragmen yinede suda bekletiyorum aksamdan koyup
Denizinannesi52 AliEmir1103 evet doktor direk başla dedi tadımları 5 aylıkken ufak ufak yapmıştım çünkü