3 adet bebe buskuvisi ev yapımı ihlamurla ıslatıp içine muz çay kaşığının ucuyla tarcın lor yada labne ev yapımı yumurtanın sarısi karıştır bilendir… 1 kasık kasık yulaf unu yada yulaf ezmesi 1 bardak suyla pişirilir ılıyınca icine elma armut ikilisi yada avokado muz ikilisi bebek avokado kullanıyorum muzda küçükse yarum büyükse çeyrek olabilir bir dilim elma bir dilim armut şeklinde karıştırıyorum rendeleyerek cam rendemde içine çok az keçi boynuzu özü yumurta peynir …ihlamurla da yulaf unu yada yulaf ezmesini pişirebilirsiniz yada peynir altı suyuyla… sonra bir parça muz bir bebek avokado 1 tatlı kaşığı dinkel unu 1 tatlı kaşığı yulaf unu 1 tatlı kaşığı tam buğday unu peynir altı suyu ya da hazır suyla kıvamını pankek kıvamına gire olacak çay kaşığının ucuyla karbonat lor peynir yada labne peyniri yine ev yapımı 1 yumurta sarısı karıştır tavayı fırçayla yağliyorum çok çok az zeytinyağı yada tereyağı olur yada yağlı kâğıtta pişirebilirsiniz… 1 yemek kaşığı tam pirinç unu 1 bardak suyla pişirilir önceden buharda yada suda pişirdiğimiz bal kabagiyla karıştırılır eğer suda pişirdiysem onun suyunu kullanıyorum içine 2 adet bebe buskuvisi peyniri ve yumurtayı ayrı olarak yanında veriyorum böyle yaparsam…1 yumurta sarısı 1 küp peynir altı suyu lor yada labne peyniri karıştır pişir omlet azcık yağla pişerek yine zeytinyağında yada tereyağı…1 kaşık ev yoğurdu avokado muz karışımı da olabilir ..yoğurt suyu bir tutam küçük küçük doğranmış ıspanak peynir 1 yumurta sarısı çay kaşığının ucuyla karbonat yine un karışımı yapıyorum göz kararı kıvamına gore kullandigim.unlar dinkel unu kavilca unu siyez unu yulaf unu tam buğday unu bunları dönüşümlü olarak seçebilirsiniz pankek olacak yine mm.ayni şekilde bunu patates yada pancar tozuyla da yapabilirsiniz…