Ilknurozen Sezeryandan sonraki boyun ağrısı için ne yaptnız kıvranıyorum ya inanın dikiş ağrısı boyun ağrısı 😫
AyazMerve Ilknurozen Benim de birkaç gün ağrımıştı ne yapsam geçmedi . Kendiliğinden iyileşmesini bekledim :( Çok iyi anlıyorum şuan ne halde olduğunu. İnan geçiyor 🎈🥰
Hll20 Ilknurozen sicak su torbasi ve kantaron yagyla güzelce masaj yaptrn canm. Onun dsnda da agri kesici kullanmstm
Mom3434 Ilknurozen spinal anestezi oldum bende her 5 spinal den birinde malesef yan etki oluyormuş, 5 gün boyunca o boyun ağrısını çektim malesef hastaneye bile gittim ağrıdan :( bol bol su İcin birde kahve başka caresi yok maleaef
Pinartrkz Ilknurozen aa neden boyun ağrın oldu o kadar bende sadece ilk gün baş ağrısı oldu biraz kahve çikolata bolca yedim içtim geçti ilaçlarını düzenli kullan senin de 2-3 güne geçer bence
Ilknurozen Pinartrkz inşallah ya bi kulak çınlaması geliyo peşinden boyun ağrım damarlar çekiyo resmen ağlıyorum
Eliffffffffffff Ilknurozen Doktorumu aramıştım. Bana bi ağrı kesici ismi verdi. Acile gidip vurundum. Hemen geçti. Bir daha olmadı
miniminibir-humakus Ilknurozen hicbir sey ise yaramiyor maalesef. Sadece boynunuzu öne eğmeyin dik durun, cok yuksek yastikta yatmayin, bol su icin (gunde 5lt) dinlenin. Cogunlukla 5.gunde geciyor yada 10 gune kadar