Kahvedelisi Masalimk bizde 5 ay 7 günlüğüz kontrolde kilomuz 7300, boyumuz 68 çıktı doktor iyi dedi ek gıda için 6. Ayı bekliyoruz sadece anne sütü alıyor şuan 🌸
Masalimk Japonprenses peki siz diyet yapınca mukus Minik12 benim evim 22 ama uyuturken bi bakıyorum yastık sırılsıklam neden oluyor ki anlamadım ya d vit eksikliği diyor bazıları
makarnadelisi Masalimk havuçtan önce de böyleydi yani 2 haftadır böyle doktorada götürdük herşey normal çıktı böbreklerine kadar baktılar
Masalimk Japonprenses peki 5 aydır diyet yapıyorsunuz of çok zor ben 1 ayda mafoldum mukus gittimi siz diyet yaparken
Japonprenses Masalimk Mukus tek başına alerji demek değildir canım bizde ara ara hala mukus oluyor alerji doktorumuz her bebekte olabilecegini bunun normal bisey olduğunu söyledi kan farkli renk vs. olursa bi sıkıntı var demektir dedi ama cok şükür diyeti girdiğimden beri kan gelmiyor mukus oluyor ama ara ara özelli sabah ilk kakasinda
Masalimk Ogretmen34 biz de alerjimizden ötürü rotayı 2. Dozu yaptırmama kararı aldım bagırsakları kötü oldu aşıdan sonra 😔
Ogretmen34 Masalimk bizde ishal veya başka bi yan etki olmadı bazı bebeklerde olabiliyormuş duymuştum
Kumsal25 Minik12 bizimde bu ay ne olck bilmiyorum reddediyormdiyprum uyanıkken asla emmiyor ne mama ne meme
Merve5627 5 aylık . 8.200 El gıdaya basladım ev yapımı yoğurt verdim Armut suyu verdim bi kaç çay kasıgı Azar azar hersey tattırıyorum
Yenianne973 Masalimk 5 ay 7 günlük olduk. Geçen ay 8,800 dü bu ayın sonunda kontrole gideceğiz bakalım kaç kg olmuş şuan net bilmiyorum. Ek gıdaya geçmedik ama birkaç kez ağzına yoğurt ve elma değdirmiştim. Elmayı çok sevmişti. ☺️
Isadasuk 5 ay 4 günlügüz bizde kilomuz:7600 boy:73 ek gıda işi beni acayip korkutuyor çünkü malesef bebegimde süt alerjisi var nasıl olucak hiç bilmiyorum 4 aydır diyet yapmama ragmen kakada mukus asla geçmiyor ve cildinde döküntü var
Serapo Isadasuk süt alerjisini nasıl anlıyorsunuz ..benim.oglusumda koyu yeşil yapıyor demir damlasına başladık o mu yapıyor acaba 🤔yardim lütfen
Masalimk Isadasuk canım 5 ay 2 gün neredeyse aynıyız bizde de alerji var ve sadece süt değil tavuk falan da sanırım çok şeye tepki veriyor ek Gıda Nası il olcak hiç fikrim yok ama erken geçmekte fayda görüyorlar
Isadasuk Serapo yeşil balgamlı gürültülü kaka ,huysuzluk,vücudunda egzama ben bunlardan şüphelendigim için süt ve yumurtayı bıraktım toparladı ama sadece yeşil kaka alerji değil diye biliyorum
Masalimk Serapo mukus oluyor kan oluyor bazen kakada onun dışımda gaz huysuzluk kusma gece uyanma sesli ve gürültülü kaka
Isadasuk Masalimk valla ben çok korkuyorum ek gıda geçişinden oyüzden tam 6 ayı bekliycem. Geçen gün sadece öyle agzına dişini kaşısın diye elma verdim sadece yalamasına ragmen agzını etrafı kırmızı benek benek oldu nasıl olcak bu böyle hiç bilmiyorum