Masalimk Merhaba anneler bugün 5 aylık olduk sizde durumlar ne kilo boy ek gıdaya geçtiniz Mi ne zaman geçeceksiniz bu ay da bizi neler bekler :))
Ftsbgr Masalimk bizde 4 ay 17 günlük olduk 67 boy kilo da 9 ek gıdaya geçtim doktor geçin ddi yavaş yavaş veriyorum bnde
Ogretmen34 Masalimk kilo 7600 boy 66cm ek gıda için 6.ayi bekliyrouz 😊 rota aşısınin ikinci dozunu yaptırdik
Agustosbocegi Masalimk 5 ay 12 günlüğüz 🤗 5 aşlkken 7,5 kilo 66 boyundaydk ek gıdaya 6. ayda başlıcam 😂 bugün su vermeye başladım ek gıdaya geçtiğimizde zorlanmasın önceden suya alışsın dedim kendimce 🤔🙄😂😂
Kahvedelisi Masalimk bizde 5 ay 7 günlüğüz kontrolde kilomuz 7300, boyumuz 68 çıktı doktor iyi dedi ek gıda için 6. Ayı bekliyoruz sadece anne sütü alıyor şuan 🌸
Japonprenses Şu an 5 ay 22 günlüguz 5.ay kontrolünde 7200 idi kilomuz alerjimiz var doktor bağırsağı alışsın die tadimlara basla bu ay öyle ilerle dedi günlük bi yemek kaşığını geçmesin ama dedi dün kabak ile başladım pek sevmedi ama bakalim
Masalimk Japonprenses aynı canım bizimde normalde 6. Ayda geçecektim ama bağırsak tepkili alerjimiz var 1 hafta sonra falan başlamayı düşünüyorum sizin alerji nasıl
Japonprenses Masalimk süt süt ürünlerine alerjisi var 5 aydır diyetteyim açmadı doktor diyeti işte 1 ay sebze meyveyle 1 yemek kaşığı günde en fazla ilerlicez bağırsağı alışsın diye
makarnadelisi 5 ay 22 günlüklen boyumuz 70 cm kilomuz 8400 çıktı 3 gündür de tadımlara başladık havuçla başladık yarın balkabağe vereceğim 🥰 sadece anne sütü alıyoruz ama bu aralar çiş sayımız azaldı ya
Minik12 makarnadelisi aynıı durum bizde de var bizde 5 ay 16 günlüğüz anne sütü alıyor sadece eskiye kıyasla bizimde bez sayımız azaldı 🙄
Masalimk Ogretmen34 biz de alerjimizden ötürü rotayı 2. Dozu yaptırmama kararı aldım bagırsakları kötü oldu aşıdan sonra 😔
Masalimk Japonprenses peki siz diyet yapınca mukus Minik12 benim evim 22 ama uyuturken bi bakıyorum yastık sırılsıklam neden oluyor ki anlamadım ya d vit eksikliği diyor bazıları
Masalimk Japonprenses peki 5 aydır diyet yapıyorsunuz of çok zor ben 1 ayda mafoldum mukus gittimi siz diyet yaparken
Kumsal25 Minik12 bizimde azaldı mama meme gidiyorduk mama bile 90 nı bitiremiyor emmelerde azaldı sizindemi öle
makarnadelisi Minik12 bez sayımız azalsada artık dolu dolu yapmıyor ya birde çok terliyor ev çok sıcak
Minik12 Kumsal25 evett canımm emme sürelerimizde azaldı ama kilosu iyi sanırım yine bi atak bitmeyen ataklar 😅
Kumsal25 Minik12 bizimde bu ay ne olck bilmiyorum reddediyormdiyprum uyanıkken asla emmiyor ne mama ne meme
makarnadelisi Minik12 canım kaç gündr post açıyorum bende burda ek gıdaya yeni başladık çok terliyor diye su vermeye bşladık biz 1 haftadır bezinde turunce leke geliyor doktor kilosu çok iyi dedi. Terlediği içinmi acaba