Fgn0889 A1907 bizim süreç sıkıntılı oldu doğumdan sonra cocuk 12gün yoğum bakımda yattı hazır mamayla besledi.. Sütü sagıp götürdüm sütüm de cabuk kesildi. Simdi bütün mamalar alerji yapıyor ne yapcam sasırdım
Fgn0889 A1907 suanda bebelac lf kullanıyorum buda alerji yaptı doktor özel recete yazacak bende bilmiyorum... Mama saatleri resmen işkence mamanın tadını anlıyor baslıyor ağlamaya
EdaMz A1907 ben 3 haftadır kullanıyorum şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım çok şükür gabız problemi vs yaşamasın diye de hakiki zeytinyağı koyuyorum içine 3 damla kadar
A1907 EdaMz bi arkadasım sezeryan oldu bir ay mama vermek zorunda kaldı sonra sütü geldi emzirmekden vazgecmeyin yine de. Temel probleniz ne bilmiyorum ama inş sütünüz gelir 🙏🏻
Asrinbaby A1907 canim nasil cogalmiş sütü? Benimde geliyor ama 30 ml anca cikiyo 30 gunluguz mama veriyorum takviye. Sutum cogalsin diye neredryse 4 lt su iciyorum ama yine de 30 ml geçmedi sağduyumda doymuyo ve ağlıyo mama alınca susuyo
A1907 Smyyzyrkk bizde inş alerji olmaz ilk kez kullandım bklm. Sizde ne gibi bi alerjik reaksiyon gosterdi
A1907 Smyyzyrkk hay allah ben aksam verdim iki kere gece kendi sütümü verdm simdilk alerjik bişey olmadı olsa gemen olurdu diye dusunuyorum
A1907 Fgn0889 cok üzüldüm cnm gercekten zorlu bi süreçmiş allah kolaylık sabır versin cok zor umarım bir an önce bebegin saglıklı beslenebileceği bi yol bulur 🙏🏻
Fgn0889 A1907 cok sükür sağlığımıza kavuştuk mama sıkıntımız var devamlı Bi mama bulamadım insallah bulurum..
A1907 [bilinmeyen] mutlaka herkesde ayrı oluyodur bizde smdilk evolviada binsorun ysamıyoruz ama bklm daha erken
Zeynep0101 Mama olarak sma ile başladım. Fakat bebeğimde ıkınma ve zorlanmalara yol açtı. Doktor tavsiyesi ile golden goat kullanmaya başladık. Bebeğim hem mamayı çok rahat içiyor hem de sıkıntı sorun yaşamıyor. Eğer araştırırsanız Türkiye ve Dünya da mama sıralamasında golden goat ilk sırada. Keçi sütünden yapılıyor ve bebeklerinde kilo sorunu yaşayan annelere şiddetle tavsiye ederim.
A1907 Zeynep0101 hiç duymamıstım arastırıp doktoruma sorayım enterasan o daha iyi olabilir keci sütü arastırıyordum bende
Melegimm Zeynep0101 aylık kilo alımı ne kadar oldu bebeğiniz de benim bebeğim hiçbir mamayı istemiyor kilo alımı cok az similac kullandım uzun süre artık onu da almıyor ne yapıcagımı şaşırdım