132420 benimki de klasik kaynana 😒 aman iyi bak aman üşütme 1 haftalık çocuğu güneşe çıkar falan diyordu doktora sordum sakın dedi sakın direk güneşle temas ettirmeyin bizimki de diyor ki güneş gelen yerin oraya yatırın 😒 bırak ağlasın dursun bir şey olmaz biraz anne özlemi çeksin sonra getirin bende kalsın siz çalışın onu ben büyütürüm siz izinler de gelirsiniz. Arada 5 saat mesafe var çocuğumu ona verecekmişım o bakacakmış yok ya 😂 😂 uzakken bile yetiyor 😒 kızımı eşim koltuktan düşürdü başının üstüne dedim ki kimseye söyleme ne sizinkiler ne bizimkiler annesi aradı annesinin ağzını arıyor çocuk koltuktan düşse Bi şey olur mu yaaaa yok yok hiçbi şey olmaz doktora götürmeye bile gerek yok😒 biz götürdük tabii çok şükür bir şeyimiz yok ama içimiz rahat etti. Eşimin yeğeni düşmüş doktora götürmemişler. Kızım eşimin memlekete gittiğimizde ateşler içinde yandı doktora götürtmeyecekti. Aşı olacak ağlamasın dan kaçtı gitti çocuğun çantası onda. Sonra telrar giderken ben de geleyim dedi bende Bi faydan olmuyor ki bırakıp gidiyorsun gelmene gerek yok bence demiştim 😂 eltimin kızı daha 40 ı çıkmamışken oturtuyprdu yavrum yazık nasıl ağlıyordu ben oturtma diyordum o yaa yaa Bi şey olmaz biz hep böyle büyüttük elti inde 3.zaten Bi şey olmaz diyordu çocuğun kalçası çıktı. Bi de gel buna çocuk emanet et. 3 çocuğu da kendi büyütme iş zaten eltisi büyütmüş eşim falan onlara da anne diyorlar peesss😒😒😒