Mrvglsm53 “Napiyormus benim kizim ” diyor sanki o dogurdu sinir ediyor beni benim cocugumu alacak sanki benden ha birde elini bebegimib agzina sokuyor disine bakmak icin zor sabrediyorum😡
elif_07 Mrvglsm53 benimki de annem diyor. Kafasına balta saplayasım geliyor. Anası benim çok istiyorsan sen de bul diyesim geliyor. 😂
Smhsvl 132420 yok 🤷♀️😂uyumuyor ama o inatla uyur diye iddia ediyor beşiği bir saat sallayınca bir saat uyuyor ama durduğu dakika uyanıyor 😂
Mrvglsm53 elif_07 aynen bende oyleyim bilerek yapiyorlar ya sinir etmek icin kendi dogurduklarini sahiplensinler yeter😀
nursocum 132420 çocuk tamamiyle bana benziyor. kynvldm; gözlerinin içine net bakınca babasına benziyor
GameOver nursocum 😂😂sende nasıl bakıyorsun öyle bakılmaz gözlerinin içine içine bakıp karar vermen lazım kime benzediğini😂😂 ay benim kayınvalidemde böyle kızım elini agzına götürse oğlumda kücükken böyle yapardı 😂😂 bak bak lafa bak 😂😂😂😂
nursocum GameOver ahahahha daha dün dedi ya inanılmaz babası tabi benzeyecek andıracak ama söylediği aşırı komikti